Arama sonuçları: *

1. E

Kimya Hocasının Boş Boş Ödevleri

Peki nereden bulabilirim onu biliyormusunuz
  2. E

Grup halindeyiz ztn daha birsürü böyle değişik şey istedi etil alkol bana düştü 1632685303 Eczanelerde satılıyormu etil alkol belli ki durumlar yakından ilgilisiniz
  3. E

Ben yapmama derdinde değilimki etil alkolü nereden bulacam onu bilmiyom sadece
  4. E

Knk sakız istemiyorki aradım aradım bulamadım ztn iki gün zaman vardı son çare buraya geldim 1632684070 Maalesef 9 um
  5. E

Onu düşündümde gözünün önümde yapmamızı istiyor 1632683893 Ahahha
  6. E

100 liramı oha okul ihtiyacını bize kitliyor ** 1632683811 Aga bana yarın lazım böyle bilindik yerlerden nerede var
  7. E

Ya kimya hocası dedi ki sabun yapcaz benim de etil alkol almam lazımmış nerden bulcam bunu
  8. E

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

evet bilmiyor musun açıklanan kazanımlara bak istersen
  9. E

fen için konular o kadar zor değil diyecektim
  10. E

he eğer paçayı kurtrmak istiyorsan türkçede zaten dil bilgisi çıkmayacak git bir paragraf kitabı al ve onu çöz matematiğe gelirsek onu 1 ayda düzeltmek neredeyse imkansız onda zaten iyi olman lazım fene gelecek olursak konular o kadar zor git bir konu anlatım kitabı ve soru bankası al onu çöz...
  11. E

lise lgs puanına göre belirleniyor ama sınavla alan okul var diploma puanına göre alan okul ama açık konuşmak gerekirse 95 ortalama ile alan bir lise bile iyi değil o yüzden lgs nin tek umudun olmasını öneririm
Top Bottom