The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Yapmayıver pahalı de
Tamam toplu alsanıza.Ya kimya hocası dedi ki sabun yapcaz benim de etil alkol almam lazımmış nerden bulcam bunu
saçma ödev değil.Yapmayıver pahalı de
daha çok böyle saçma ödev görürsün lisede ben bile sinir oldum şu an bu duruma
doğru onu bilemedim bi anda sinirden. pardonTamam toplu alsanıza.
Mesela biz deney için neşter lazımdı toplu aldık 1 kutu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
saçma ödev değil.
Kağıt her şeyi açıklayamaz bazı durumları görğnce daha iyi anlaşılır bunu yaptığında yazdığı ettiği formülü anlayacak.
Malesef kimya böyle eğer yazdıklarını görsel olarak görürsen en iyi şekilde öğrenirsin hocam biz yapamadık bu hafta beyin kesicez.doğru onu bilemedim bi anda sinirden. pardon
Yap o zaman sınav derdi yok ders derdi yok yapKnk sakız istemiyorki aradım aradım bulamadım ztn iki gün zaman vardı son çare buraya geldim
Maalesef 9 um
Ben yapmama derdinde değilimki etil alkolü nereden bulacam onu bilmiyom sadeceYap o zaman sınav derdi yok ders derdi yok yap
Tekel bayiiBen yapmama derdinde değilimki etil alkolü nereden bulacam onu bilmiyom sadece
Saçma ödev. Eczacılıkta biz yapıyoruz ve bizimki bile kullanılabilir forma gelene kadar ekstra aşamalara sahip oluyor, yapacağı şey bomboş baz madde ve üstünde gösterebileceği hiçbir şey yok. Sırf görüntü fetişi yani.Tamam toplu alsanıza.
saçma ödev değil.
Kağıt her şeyi açıklayamaz bazı durumları görğnce daha iyi anlaşılır bunu yaptığında yazdığı ettiği formülü anlayacak.
Grup halindeyiz ztn daha birsürü böyle değişik şey istedi etil alkol bana düştüTamam toplu alsanıza.
saçma ödev değil.
Eczanelerde satılıyormu etil alkol belli ki durumlar yakından ilgilisinizSaçma ödev. Eczacılıkta biz yapıyoruz ve bizimki bile kullanılabilir forma gelene kadar ekstra aşamalara sahip oluyor, yapacağı şey bomboş baz madde ve üstünde gösterebileceği hiçbir şey yok. Sırf görüntü fetişi yani.
Eczaneler kendi için alabiliyorGrup halindeyiz ztn daha birsürü böyle değişik şey istedi etil alkol bana düştü
Eczanelerde satılıyormu etil alkol belli ki durumlar yakından ilgilisiniz
Peki nereden bulabilirim onu biliyormusunuzEczaneler kendi için alabiliyor
Bilmiyorum, ecza depoları perakende satamıyordu. Toptancılar falan olabilir ancak.Peki nereden bulabilirim onu biliyormusunuz
Sonrada arkadan birisi ley le le zalime diye şarkı açsın arkadan havalı bir şekilde sınıf kapısına tekme atarak çıksın sınıftan9 veya 10 değilsen yapma sınav dönemim çalışmam lazım senin boş boş ödevlerine vakit ayıramam de