Arama sonuçları: *

• Users: Ensar
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Ensar

Üniversite kayıt gününü kaçırdım ne yapabilirim?

Telefonları hiç açtıklarını görmedim. Genelde maile tek kelime olsa da dönüyorlar. Üniversite ile iletişime geçemiyorsan YÖK ile iletişime geçip sorabilirsin. Onun dışında bir şey bilmiyorum. Mail: [email protected] Yükseköğretim İletişim Merkezi: 0850 470 0 965
  2. Ensar

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

Benim matematik sıfır ama DGS soruları çalışınca rahat yapılabilir gibi geldi.
  3. Ensar

Teoride olur ama pratikte biraz zor. 100 bine giremeyeceksem, mezuna kalmanın bir anlamı yok. Onu da yapabilir miyim, emin değilim. Zaten emin olsam, hiç düşünmeden mezuna kalırdım. Edit: EA 100 bin.
  4. Ensar

DGS Nedir? Ne işe yarar?

Dikey geçiş sınavı nedir? https://www.osym.gov.tr/TR,25537/2023-dgs-kilavuz-ve-basvuru-bilgileri.html
  5. Ensar

Keşke anlatmak o kadar kolay olsaydı. Hocam, en azından AYT olmayacak, konu yükü azalmış olur diye düşünüyorum ama kontenjanlar çok az, o yüzden bilemiyorum. Hocam hangi bölümden geçiş yaptınız? 2 yıllıkta gördüğünüz dersler sayıldı mı? TYT matematik çalışarak halledebilirim diye düşünüyorum...
  6. Ensar

YKS Sonucuma Göre Bölüm Önerisi

İstanbul.
  7. Ensar

Hocam, ya mezuna kalıp çalışacağım ya da 2 yıllık AÖF tercih edip DGS düşünüyorum. Ama DGS mi, mezuna kalmak mı? Yani YKS mi, DGS mi; hangisi daha kolay olur bilemedim.
  8. Ensar

DGS daha zor diyenler de var, daha kolay diyenler de var. Çok kararsızım, ne yapacağımı hiç bilmiyorum...
  9. Ensar

Geçen sene 2 arkadaşım mezuna kaldı, dershaneye falan gittiler ama bu sene geçen seneye göre neredeyse aynı sıralamayı yaptılar. Hiç çalışmadım derken, geçen sene Eylül gibi birkaç ay dershaneye gitmiştim ama çok sıkıldım. Diğer dershanelere göre saatleri daha uzundu, paragraf falan çalışmıştım...
  10. Ensar

Normalde seneye girmeyi düşünüyordum ama ailem bu sene de kendini dene dedi. Sınava girdim, beklediğim gibi çok kötü bir sıralama geldi. Ailem 2 yıllıkta olsa bir yer yaz, sen mezuna kalırsan çalışmazsın diyor. Matematik rezalet, temel matematikte bile 3 soru anca yapabildim. Mezuna kalmak mı...
  11. Ensar

YKS sonucuma göre bölüm önerir misiniz? NOT: Sıralamamın çok kötü olduğunun farkındayım. "Bu puana terörist bile yapmazlar hahaha" diye dalga geçmezseniz sevinirim.
  12. Ensar

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

Bana da hademe teknisyenliği gelmiş, mühendislik için puan yetmiyor.
  13. Ensar

Derslerim Çok Kötü Okulumu Bırakmalıyım?

Sanırım AÖİHL geçersem yine de Arapça gibi derslerin sınavına girmem gerekiyor. Peki AÖL'ye geçebilir miyim?
  14. Ensar

👍 Zaten bırakmak derken açık liseye geçmeyi kastetmiştim. O zamanlar liseler konusunda doğru düzgün bir bilgimiz yoktu. Maalesef 11. sınıfta geçilemiyor. 👍 Sınav zamanı bile çalışmayan bir öğrenciydim, çok mu düşük?
  15. Ensar

11. sınıfım, Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyorum. Derslerim çok kötü, sayısal alan seçtim. 9. sınıfta hiç çalışmadım sınav zamanı bile birkaç ders dışında bakmadım. Zaten pandemiden dolayı sadece ilk dönemi okuduk. 10. sınıfta (Uzaktan eğitimde) ilk başlarda birkaç kez canlı derslere girdim...
  16. Ensar

Okullarda telefonlarin toplanmasi saçmalığı

Bizim okulda normalde telefonlar sabah ilk ders toplanıp son dersin sonunda veriliyordu. Ama pandemiden dolayı toplanmıyor.
  17. Ensar

Sayısal mı Eşit Ağırlık mı?

Evet ama okul kapalıydı ve alan seçeceğimiz zaman bizi kimse bilgilendirmedi.
  18. Ensar

Açıkçası bu iki bölümde bile kararsızım..
  19. Ensar

Karar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
  20. Ensar

Şu an 11. sınıfım, alan seçmem gerekiyor ama hangi alanı seçeceğimi bilmiyorum. Sayısal ve eşit ağırlık arasında kaldım. Edit: Sayısal seçtim umarım pişman olmam.
Top Bottom