Dostum istediğin meslek ne sen onu söyleŞu an 11. sınıfım, alan seçmem gerekiyor ama hangi alanı seçeceğimi bilmiyorum. Sayısal ve eşit ağırlık arasında kaldım.
Hangi bölüm istiyorsun?
Senin bileceğin bir şey üniversitede okumak istediğin bölümün alanına bak ona göre seçimini yap.
Karar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.Dostum istediğin meslek ne sen onu söyle
Mühendislik sayisaldaKarar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
İkisi tam tersi yönde, yani iyice düşünüp karar verip ona göre hareket etmelisin. Kendine güveniyorsan, benim matematiğim ve fenim çok iyi ben çalıştım mı yaparım dersen sayısal girKarar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
Açıkçası bu iki bölümde bile kararsızım..İkisi tam tersi yönde, yani iyice düşünüp karar verip ona göre hareket etmelisin. Kendine güveniyorsan, benim matematiğim ve fenim çok iyi ben çalıştım mı yaparım dersen sayısal gir
İkisi tam ters alanlarda mühendislik sayısal, gastronomi sözel. Üniversitelere puanlara bakıp ne istediğine karar vermen gerekiyor.Karar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
Gastronomi de iyi bir üniversite kazanması, mühendislik kadar zor değil. Gastronomi de iyi para var. Mühendislerin halı beter Türkiye de.Açıkçası bu iki bölümde bile kararsızım ama sanırım sayısal seçeceğim.