Sayısal mı Eşit Ağırlık mı?

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,187
Şu an 11. sınıfım, alan seçmem gerekiyor ama hangi alanı seçeceğimi bilmiyorum. Sayısal ve eşit ağırlık arasında kaldım.

Edit: Sayısal seçtim umarım pişman olmam.

Son düzenleme:
O sana kalmış bir şey
Kafan fizik kimya biyoloji basıyorsa sayısal
Edebiyat tarih ise matematiğinde ortaysa eşit ağırlık

Senin bileceğin bir şey üniversitede okumak istediğin bölümün alanına bak ona göre seçimini yap.

Bence sayısal çünkü tyt ayt dilimini pasta olarak düşünürsen çoğunu sayısal alıyor ama istediğin mesleğe göre seçsen daha iyi olur

Karar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
İkisi tam tersi yönde, yani iyice düşünüp karar verip ona göre hareket etmelisin. Kendine güveniyorsan, benim matematiğim ve fenim çok iyi ben çalıştım mı yaparım dersen sayısal gir

İkisi tam tersi yönde, yani iyice düşünüp karar verip ona göre hareket etmelisin. Kendine güveniyorsan, benim matematiğim ve fenim çok iyi ben çalıştım mı yaparım dersen sayısal gir
Açıkçası bu iki bölümde bile kararsızım..

Son düzenleme:
Mühedislik okuma . %70 i boşta geziyor çalışanların çoğuda asgari ücretten 150 tl fazlaya çalışıyor.
Belli başlı üniversitelere gidemeyeceksen mühendisliğe gitme ( Yıldız teknik ve ayarında üniversiteler hariç)

Karar vermedim ama mühendislik veya gastronomi düşünüyorum.
İkisi tam ters alanlarda mühendislik sayısal, gastronomi sözel. Üniversitelere puanlara bakıp ne istediğine karar vermen gerekiyor.

Açıkçası bu iki bölümde bile kararsızım ama sanırım sayısal seçeceğim.
Gastronomi de iyi bir üniversite kazanması, mühendislik kadar zor değil. Gastronomi de iyi para var. Mühendislerin halı beter Türkiye de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,473
Üyeler
184,167
Son üye
Clem0
Geri