Arama sonuçları: *

1. E

Msü için sicilin önemi

Hayır adli sicil kaydını istiyorlar oradan da tanık olarak çıkarsan sicil kaydına yansısa dahi bir şey olmaz bizim ki temiz Allah'a şükür :) Ortaokul da ki kavga girilmemiş :d
  2. E

İngilizce kurs önerisi

Tamamen gerekli olan İngilizce bilgilerini Cambly de öğretiyor Busuu da öğretiyor Busuu ile bir yere kadar ama Cambly gerçekten işe yarıyor, ama orta düzey insanlar için çok pahalı ben bile para verirken cebim yanıyordu :d İnanıyorsan alabilirsin, yararlı geliyor ve ucuz.
  3. E

Meslek önerir misiniz ?

Ağ işletmesi okuyabilirsin.
  4. E

okullar bayramda 9 gün tatil olurmu ?

Sir, RTE'den mesaj geldi Yaz gelince 2.5 ay tatil yapacaklarmış 25 Gün değil!! Adamsınız.
  5. E

Sir, çok güzel olur mail atar mısınız, sabah 6.30 da evden çıkıyorum saat 22.00 gibi ev de oluyorum. 25 Gün ama Cumartesi pazar dahil olmasın :)
  6. E

@Besim Tibuk
  7. E

Sayısal 100k Gelir Mi?

Bunlar ne saçma sorular yav
  8. E

70 GÜNDE Eşit ağırlıkta 370 BİN YAPILIR MI

Yanlış kişiyi etiketlemişim özür dilerim
  9. E

Tekrar oku reis Yanlış etiket Etiket; @machiqwe
  10. E

Ahmak değilsen yaparsın
  11. E

Matematik baraj ders midir?

Anadolu da okuyorsan sadece Edebiyat
  12. E

Meslek Lisesinden Anadolu Lisesine 10. Sınıfın sonunda Nakil alabilir miyim?

Geçebiliyorsun ama Anadolu Lisesinde dersleri daha derin görüyorlar
  13. E

Şırnak ünide pc müh mü izmirde pc öğretmenliği mi?

Seni işe alacak firma: ''Şırnak da tahsil görememiş geç, bu adam da trabzon da okumuş, ODTÜ'de okumuş çağırılsın.'' İyi üni kötü bölümü > Kötü üni iyi bölümü
  14. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

Geçen sene mi Metşi? Geçen sene ise hem herkesi geçiriyorlardı hem de 3 dersden kalırsan değil 3 dersten fazlasında kalırsan Metşi 3 ders sınır 50 ortalama gibi
  15. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

Var Metşi yönetmeliğe bak
  16. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

Ortalamanın 50 olması bir şey ifade etmiyor, 50 sınıfı geçmenin en alt sınırıdır, nasıl 3 ders maksimum hakkın varsa o da öyle
  17. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

Sen en iyisi Müdür yardımcına sor :d
  18. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

MEB'in yazdıklarına bak.
  19. E

Sınıfta Kalır Mıyım?

2021-2022 eğitim öğretim döneminde lisede sınıfta kalma uygulaması olacak. Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarda yıl sonu ortalaması 50'nin altında olanlar ve 3 dersten fazla kalan öğrenci doğrudan sınıf tekrarı yapacak.
Geri