aga şuan hazırlık okuyorum benim tavsiyem en hızlı öğrenme yolu biraz kelime darcığını geliştir sonra günlük kitap oku başlangıç seviyesi mesela 20 sayfa hem dinle hem oku telafuz olsun kelime haznen olsun çok gelişiyor
evde nasıl çalışacağımı bilmediğim için gidiyorum daha doğrsusu evde bir gün çalışıyorum 2 gün oluyor 3. gün yok nasıl ne şekilde devam edeceğimi bilmiyorum
1724195489
bilmediğim için soruyorum dönem sonu hariç konuşma yok değil mi sadece hoca anlatıyor dinliyorsun
sırf ingilizcemi geliştirmek için gideceğim b2 seviyesine gidebilirsem çok iyi bence niğdede oturuyorum adam akıllı kurs yok açıkcası
1724193604
hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
Kardeşim babam memur açık lise 1. Sınıf okula gittim çalışmam lazımdı açığa geçtim 2. Sınıfta açıktan 3 sınavda bitirdim yasitlarim daha lise 3 de iken elektrik mühendisliği okuyorum bir öğretmen ne kadar toxic olursa olsun dersi anlatamasin evde ders çalışırım geçerim net yani aldığın puanı...
aga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var
Hayatim okumak ve aynanda çalışmak ile geçti şuan boş baktım çok ingilizce öğrenmek istiyorum öğrenen arkadaşlarım en çok bu yararli oldu dediğiniz bir şey, tavsiyeniz varmı cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler