Arama sonuçları: *

• Users: Erdox
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Youtubeden ingilizce öğrenme

aga şuan hazırlık okuyorum benim tavsiyem en hızlı öğrenme yolu biraz kelime darcığını geliştir sonra günlük kitap oku başlangıç seviyesi mesela 20 sayfa hem dinle hem oku telafuz olsun kelime haznen olsun çok gelişiyor
  2. E

İngilizce hocası konuşma ve dinleme yapar mı?

üniversite de vizeler de bile rapor oldu mu yapıyorlar bence kesin yapar
  3. E

İngilizce hocası konuşma ve dinleme yapar mı?

lise değil mi
  4. E

0 ingilizce ile hazırlık okumak hazırlık okumuşlar yardımcı olabilir mi

evde nasıl çalışacağımı bilmediğim için gidiyorum daha doğrsusu evde bir gün çalışıyorum 2 gün oluyor 3. gün yok nasıl ne şekilde devam edeceğimi bilmiyorum 1724195489 bilmediğim için soruyorum dönem sonu hariç konuşma yok değil mi sadece hoca anlatıyor dinliyorsun
  5. E

sırf ingilizcemi geliştirmek için gideceğim b2 seviyesine gidebilirsem çok iyi bence niğdede oturuyorum adam akıllı kurs yok açıkcası 1724193604 hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için
  6. E

isteğe bağlı hazırlık okumak istiyorum ingilizce öğrenmek için tavsiye eder misiniz size neeler kattı
  7. E

Açık öğretim fakültesi sınavları nerede yapılıyor?

bununla ilgili bir sürü video var bende 3. yi dışarıdan okumak için araştırdım biraz sanırım anadolunun sınavına her şehirde girebiliyorsun
  8. E

Bu sıralamaya gelir mi???

Gercekten 2497873. Olan var mi aga ya
  9. E

🔥 YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Sizce geçen yıla göre bölüm puanları artar mı düşer mi geçen yıl baya bir bölümün puanı artmıştı
  10. E

AYT soruları telegramda sızdırılmış diyorlar doğrumu?

buldun mu kral
  11. E

Açık Eğitimden mezun olmak ile Örgün Eğitimden mezun olmanın farkı varmıdır?

ben 9. sınıf normal teknik lise sonra açıktan bitirdim üni bitiyor şimdi hiçbir fark yok lise mezunu lise mezunudur
  12. E

Kaç dil biliyorsunuz?

abi dil öğrenecek birine tavsiye verirmisin
  13. E

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Kardeşim babam memur açık lise 1. Sınıf okula gittim çalışmam lazımdı açığa geçtim 2. Sınıfta açıktan 3 sınavda bitirdim yasitlarim daha lise 3 de iken elektrik mühendisliği okuyorum bir öğretmen ne kadar toxic olursa olsun dersi anlatamasin evde ders çalışırım geçerim net yani aldığın puanı...
  14. E

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

aga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var
  15. E

İngilizce öğrenmek istiyorum

hepinizin dediğini dikkate alıcağım çok teşekkür ederim
  16. E

yazdığın cümleden kelime dahi bilmiyorum çeviriden baktım :D
  17. E

cevaplayan herkese teşekkürler
  18. E

istiyorum zaten öneri istedim sadece
  19. E

teşekkürler 1686170188 teşkkürler hiç izlemedim ama izlerim
  20. E

Hayatim okumak ve aynanda çalışmak ile geçti şuan boş baktım çok ingilizce öğrenmek istiyorum öğrenen arkadaşlarım en çok bu yararli oldu dediğiniz bir şey, tavsiyeniz varmı cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler
Top Bottom