Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

İstanbul Üniversitesinin Kampüsleri Halka Açıldı!

Hangi fakülte burası hocam Beyazıt mı yoksa laleli edebiyat mı?
  2. Eren Güven

📍[TARTIŞMA] Sizce Türkiye de sosyal çürümemi var? 💬

arapların hepsi mültecidir. turisti olmaz onların. her yerden ev arsa alıp vatandaşlık alıyolar. bi de çok hızlı ürüyolar doğum kontrol falan haberleri yok.
  3. Eren Güven

arap tan neyi kastediyo olabilirim. herkes arap işte. arapça yazmıyorum farkettiysen türkçe bu.
  4. Eren Güven

türkiye bitmiş. herkes arap
  5. Eren Güven

Lise Mezunu Asker Rütbesi

Direk er olarak başlıyosun kankacım. Bi ihtimal acemi birliğinde çavuş seçilebilirsin
  6. Eren Güven

üni geçme notu (üni okuyanlar bakabilirmisiniz)

Her bölümün geçme notu farklı oluyo. Eğer geçme notu 60 sa ortalaman 59 bile olsa geçemezsin
  7. Eren Güven

Kara harp okulu Vs hamyo

Msü de sivil olarak yüksek lisans yaptım 2018-2020 yılları arasında. Benim okul İstanbul'daki harp akademileri komutanlığındaydı ama 5 veya 6 defa konferans için Ankara'ya gittim. Okulun mülakatları zor, eğitimi de tabi ki çok zor. Yl de kho mezunu subay sınıf arkadaşlarım vardı bazen...
  8. Eren Güven

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

yasak varsa o yasaklar çiğnenir. bu her yerde böyledir. askerde okulda evde farketmez. okulda telefon yasağının hiçbir anlamı yok
  9. Eren Güven

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Sene 2010-2014 arasında biz lisede istediğimiz gibi kullanıyoduk yıl olmuş bilmem kaç hala telefon yasağı mı var
  10. Eren Güven

Her Üniversite Bölümü Mü Kötü?

Her mesleğin kendine has kolay zor yönleri var. Yapmadık meslek bırakmamış biri olarak söylüyorum 🤣
  11. Eren Güven

Sınıf öğretmenliği mi, Türkçe öğretmenliği mi, PDR mi?

Sınıf öğretmenliği okursan atanınca doğunu köylerini tek tek gezersin.
  12. Eren Güven

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Peki adamlar yks sorusu diye hayat bilgisi 2. Sınıf sorularını satarak milleti tokatlıyo olabilirler mi
  13. Eren Güven

Düşük puanlı liselerde yabancı dil bölümü var mı?

Anadolu liselerinde eskiden ingilizce gayet önemli bir dersti. Şu an nasıl bilmiyorum. Anadolu liselerini tercih edebilirsin ve tercihten önce ilgili okulları arayıp detaylı bilgi de alabilirsin
  14. Eren Güven

Tüm Türk Tarihini Nasıl Öğrenebilirim?

bak sen yemim ediyorum beyinsizin terkisin, ne zaman hakaret erttim kitaba. Bak dünyanın en ***** insanına anlatır gibi anlatıyorum: kitabın içeriği yanlış, zaten bir tariH kitabı değil ders kitabı. Kısacası tarih öğrenmek için hiçbir boka yaramaz. BAK LÜTFEN UZATMA LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN.
  15. Eren Güven

ha bu avelin önderdiği kitabın içeriğini merak ediyorsanız, o zamanki türkçülük teorileri dahilinde sümerlerin, hititlerin ve daha başka bazı medeniyetlerin falan türk olduğunu iddia ediyor. Bugün bu bilgilerin yanlış veya bazılarının temelsiz olduğunu eski türk tarihi çalışan bütün uzmanlar...
  16. Eren Güven

ben youtuber mı tavsiye ettim? yazdıklarımı okumadın veya anlayamayacak kadar gerizekalısın. Atatürk ne anlasın tarihten? adam tarihçi mi, veya bugünkülerin ben ekomistim diye ortalıkta dolaştığı gibi ben tarihçiyim diye mi ortalıkta gezmiş? birilerine böyle bi kitap yazın demiş onlar da yazmış...
  17. Eren Güven

kardeşim ben ne diyorum sen ne diyosun? kafan mı güzel? ayurıca atatürk ün hazırlattığı kitabı eleştirmek mi (bak hazırlattığı diyorum) atatürkçülük değil? Atatürk ün her yaptığına doğru demeyi veya onun döneminde yapılan herşeyi doğru kabul etmeyi mi atatürkçülük zannediyorsun? yoksa bana...
  18. Eren Güven

hayır, ama dediğim doğru, devrimden sonra devrime ve türkçülüğe bağlı gençler yetiştirmek için yazılmış ders kitapları bunlar. O zamanki vazifesini düşünecek olursak evet faydalı. Ama akademiklikten uzak ve dönemin yetersiz bilgi ve kaynaklarına dayanıyor. Günümüz için işe yaramaz bir çalışma...
  19. Eren Güven

yaramaz, fazla ideolojik ve eski
  20. Eren Güven

+ bütün türk tarihini tek bir kişinin veya araştırmacının öğrenmesi ve anlatması zaten mümkün değil. Örneğin osmanlı tarihi hakkında kimisi erken modern dönem iktisat çalışır, kimisi sadece örnek veriyorum spesifik olarak kutsal ittifak savaşlarını çalışır vs. vs. değil bütün türk tarihini...
Top Bottom