Neler Yeni

Sınıf öğretmenliği mi, Türkçe öğretmenliği mi, PDR mi?

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
hangisini okumam daha mantıklı olur ilerde atamalara falanda bakacak olursak ve iş rahatlığı olarak vs.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Sınıf öğretmenliği okursan atanınca doğunu köylerini tek tek gezersin.

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sınıf öğretmenliği okursan atanınca doğunu köylerini tek tek gezersin.
ben artvinliyim zaten artvinde yaşıyorum o konuda sıkıntım olmaz eğer birde artvin şark görevi yeri olarak sayılıyorsa ne âlâ :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet öyle de atanamadıktan sonra rahat olsa ne olur

2023 öğretmenlik atama sonuçları bunlar.

Şahsi fikrim aralarında atanması en kolay bölüm sınıf öğretmenliği. Sınıf öğretmenliği bitecek bir bölüm değil. Kişisel olarak size uyuyorsa en iyi sınıf öğretmenliğidir kanımca
sınıf öğretmeni olunca eğer şark görevini Artvin'de yapabiliyorsam -çünkü Artvin'de yaşıyorum- bende onu okumayı düşünüyorum ama rehber öğretmenliğide rahatlığından ötürü aklımı çeliyor keşke ataması daha fazla olsa

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hangisini okumam daha mantıklı olur ilerde atamalara falanda bakacak olursak ve iş rahatlığı olarak vs.
Atama konusunda en rahat olanı Sınıf Öğretmenliği. PDR'nin eski durumu kalmadı maalesef. Zamanında 20K ile kazanılan bölüm 200-300K sıralamalara geldi. Çünkü atamaları zorlaştı. Sadece bu sene çok aldı. Sebebi de seçim olması. Ona rağmen gerileyen bir dal. Okul öncesi ve sınıf öğretmenliğinde atanman daha rahat.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
ben artvinliyim zaten artvinde yaşıyorum o konuda sıkıntım olmaz eğer birde artvin şark görevi yeri olarak sayılıyorsa ne âlâ :D

evet öyle de atanamadıktan sonra rahat olsa ne olur

sınıf öğretmeni olunca eğer şark görevini Artvin'de yapabiliyorsam -çünkü Artvin'de yaşıyorum- bende onu okumayı düşünüyorum ama rehber öğretmenliğide rahatlığından ötürü aklımı çeliyor keşke ataması daha fazla olsa
İsmi şark görevi değil öncelikle zorunlu hizmet görevi. Doğu da vs. yapmak gibi bir zoreunluluğun yok ben düzcenin ilçesınde yapıyorum. Yüksek ihtimalle artvinin her yeri zorunlu hizmet kapsamındadır kafan rahat olsun.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Kangal Kangaoğlu
Atama olarak sınıf öğretmeni daha mantıklı, genel olarak herkes pdr ister ama atanamadıktan sonra ne işe yarar.

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
İsmi şark görevi değil öncelikle zorunlu hizmet görevi. Doğu da vs. yapmak gibi bir zoreunluluğun yok ben düzcenin ilçesınde yapıyorum. Yüksek ihtimalle artvinin her yeri zorunlu hizmet kapsamındadır kafan rahat olsun.
İllerin cogunun ilçeleri, istanbulun tamamı gibi birçok yer zorunlu hizmet kapsamındadır

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Eren Duzcan
Vallaha içime su serptin abi, şimdi baktım zorunlu görev yerlerine harbiden de Artvin'in her okulu zorunlu görev yeri olarak geçiyor sınıf öğretmenliği tercih edebilirim artık. :)

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Vallaha içime su serptin abi, şimdi baktım zorunlu görev yerlerine harbiden de Artvin'in her okulu zorunlu görev yeri olarak geçiyor sınıf öğretmenliği tercih edebilirim artık. :)
rica ederim dostum umarım istediğin gibi olur

Top Bottom