Arama sonuçları: *

• Users: ErenErk
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ErenErk

Yurt Başvurusu İçin Yardım

vırgulden sonrası kuruş degıl mı aga
  2. ErenErk

İsteğe bağlı hazırlık okumak?

bazı okullar hazırlıkta cok iyi gelısme kaydedebılıyor egıtımı hocaları vb ıyı oluyor, bazıları da a2 ye getırıp bırakıyor, o yuzden ust donemlerden veya okulun wp gruplarından o okulda hazırlık okuyan veya bılgısı olan arkadaslara ulasıp sorman daha dogru olur dıye dusunuyorum
  3. ErenErk

YKS TERCİH SIRALAMASINDA HATA

maalesef olmuyormuş, ben de sormustum
  4. ErenErk

Yazılım mühendisliği ve benzer meslekler

kendını gelıstırmekten kastınız muhendıslık okumak olmamalı bence, onde olacagı (?) tek konu muhendıs dıploması almıs olması olacak, yazılım bılgısı konusunda unıversıte hıc bır sey katmayacak one gecırecek bı durum olmayacak yani. 5 binde cok iyi bı yazılım muhendıslıgıne gıden bırı kendını...
  5. ErenErk

alakalı bolum olması ıcın muhendıslık zorunlulugu yok kı, 20 bını gectım 100 bını tutturamayınca sektorden sılınecek gıbı konusuyorsunuz, motıvesının kırılmasını hıc ıstemem
  6. ErenErk

hocam 200 300 binle muhendıslık oku demedım zaten, guzel bılısım bolumlerı var muhendıslık dısında, onemlı olan muhendıs olmak degıl de bılgı oldugu ıcın oyle bı tavsıye verdım zaten, ustte de dedım 200k ıle muhendıslık okumak mantıklı mı tartısılır dıye, ayrıca "en azından 20k" dedıgınız...
  7. ErenErk

yazılım dedıgın muhendıslıkse yuzde50 burslu okunabılır tabi, mantıklı mı tartısılır :D
  8. ErenErk

evet evet, o yuzden hafıf calıs dedım zaten 200-300 bın olsa bıle bılısım bolumlerıne gıdebılırsın, kendım de okuyorum suan o yuzden soyluyorum
  9. ErenErk

11 baslayana kadar calısmayı ogrensen 11 12 de derslerını hafıf ılerletsen aynı zamanda da btk udemy vb yazılım odaklı egıtımler alsan guzel olabılır bence, derslerını hafıf ılerletsen ve bilişim sektorunde bı lısans bolumu okusan yeter muhendıs olmak zorunda degılsın, bu sektorde ıs bılmek...
  10. ErenErk

11 e yeni mı geçiyorsun
  11. ErenErk

Yerleştirmeler hakkında yardımcı olur musunuz

aga kız arkadasım 2 yıllığı yanlısıkla 2. sıraya yazmış :)
  12. ErenErk

unıye kayıt yaptırmazsak obp kırılmıyor diye biliyorum ama?
  13. ErenErk

hemen özetliyorum, yerleştirmeler acıklandı 2. tercıhımız çıktı, ek tercih gibi baska bir şans var mı? ek tercihler bıldıgım kadarıyla sadece yerleşemeyen ogrencıler ıcın oluyormus. yardımcı olursanız sevınırım
  14. ErenErk

Bu Ünilerde Okuyan Bilgisi Olan Var Mı?

Atabey ve Senirkent daha köy değil mı :D
  15. ErenErk

Bu Ünilerde Okuyan Bilgisi Olan Var Mı?

ıspartada soyledıklerın arasında en ıyısı kecıborludur kyk hakkımda bıbılgım yok
  16. ErenErk

İyi üniversitede bilgisayar programcılığı vs kötü üniversitede mühendisliği

programcılık yerine bılısım sistemleri gibi lisans bölümleri düşünmez mısın? daha mantıklı olur diye düşünüyorum. kendım de bılısım sistemleri okuyorum bu arada
  17. ErenErk

Harran bıldıgım kadarıyla ıyı bir unıversıte
  18. ErenErk

kanka hangi unıversıte muhendıslık dedıgın merak ettım
  19. ErenErk

gercekten istiyosan muhendıslık
  20. ErenErk

Bilgisayar muhendisligi yazilim ve bilgisayar bilisim

diploman olduktan sonra cok da bı önemi kalmıyor, mühendis olmayan bılısım okuyan hatta unı bile okumayan çok kısı var sektörde ıyı yerlere gelen
Top Bottom