Neler Yeni

Bilgisayar muhendisligi yazilim ve bilgisayar bilisim

1122aaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Iii
Aklimda istanbul topkapi, ist rumeli, istanbul saglik ve teknoloji universitelerinde yazilim veya bilgisayar muhendisligi okumak vardi, amazing oyun gelistirmek,yazilimla ugrasmak,programlama yapmak idi fakat gecen sene acilmis olan istanbul universitesindeki bilgisayar bilimleri 77k ile kapatmis bu bir firsat midir? Siralamam 65k sizce neyi tercih etmeliyim? Bilgisayar bilisimleriyle yazilim, bilgisayar muhendisligi arasi fark ve sektorde ayrimcilik olur mu vs bilgisi olan?
Mesaj otomatik birleştirildi:

*amazing olarak duzeltmis amacim olacak orasi

yenigeldim

80+ Silver
Bizdeki bilgisayar mühendisliği yurtdışında computer science diye geçiyor. Ders içeriklerini karşılaştır

1122aaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Iii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizdeki bilgisayar mühendisliği yurtdışında computer science diye geçiyor. Ders içeriklerini karşılaştır
Yani ayni ve farkli yanlari var. Benim icin hangisi iyi olur anlayamadim. Istanbul universitesinin adi var orasi da kafami karistirdi, adi var diye yanlis bir yere gitmek de istemiyorum.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Eren Erkaşda
bilişimde fizik ya da matematik muhendıslık kadar ağır olmaz diye biliyorum, sectıgın unıversıtenın kendı sitesinden buna bi bakabılırsın

bilişimde fizik ya da matematik muhendıslık kadar ağır olmaz diye biliyorum, sectıgın unıversıtenın kendı sitesinden buna bi bakabılırsın
ben de bilişim okuyorum mat2 den sonrası yok mesela, ya da fizik dersimiz hiç yok

1122aaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Iii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ben de bilişim okuyorum mat2 den sonrası yok mesela, ya da fizik dersimiz hiç yok
Neden birbirine bu kadar yakin bolumler acarlar ki? Istanbul universitesinin adi var ona mi gitsem yoksa, bilgisayar m. Yazilim icin cok daha az bilinen topkapi, istanbul saglik a mi gitsem Emin olamadim hic

Neden birbirine bu kadar yakin bolumler acarlar ki? Istanbul universitesinin adi var ona mi gitsem yoksa, bilgisayar m. Yazilim icin cok daha az bilinen topkapi, istanbul saglik a mi gitsem Emin olamadim hic
Ne dusunuyorsun sen gecen sene ilk kez acilip 77k ile kapatmis gelecegi var midir 40k ya kadar deserves 2 3 seneye diyebilir misin tahminince

Ne dusunuyorsun sen gecen sene ilk kez acilip 77k ile kapatmis gelecegi var midir 40k ya kadar deserves 2 3 seneye diyebilir misin tahminince
*deserves olarak duzeltmis duser olacak orasi ....

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Eren Erkaşda

*deserves olarak duzeltmis duser olacak orasi ....
yani bu sektörde biliyosundur unı adıymış dıplomaymıs bu tarz şeylerin çok önemi yok, unıyı bırak gıt egıtım al demiyorum ama unıversıte adından ziyade ders ıcerıklerıne bakarak karar verebılırsın bence

düşme konusuna gelince de o kadar gerileme yapacagını düşünmüyorum

yenigeldim

80+ Silver
yani bu sektörde biliyosundur unı adıymış dıplomaymıs bu tarz şeylerin çok önemi yok, unıyı bırak gıt egıtım al demiyorum ama unıversıte adından ziyade ders ıcerıklerıne bakarak karar verebılırsın bence

düşme konusuna gelince de o kadar gerileme yapacagını düşünmüyorum
Üni adını çok da hafife almayın derim yine de işe girerken işini çok rahatlatıyor.

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Eren Erkaşda
Üni adını çok da hafife almayın derim yine de işe girerken işini çok rahatlatıyor.
diploman olduktan sonra cok da bı önemi kalmıyor, mühendis olmayan bılısım okuyan hatta unı bile okumayan çok kısı var sektörde ıyı yerlere gelen

yenigeldim

80+ Silver
diploman olduktan sonra cok da bı önemi kalmıyor, mühendis olmayan bılısım okuyan hatta unı bile okumayan çok kısı var sektörde ıyı yerlere gelen
Ya sence odtü Hacettepe mezunuyla Çorum Çankırı bir mi ? İyi yere gelemezsin demedim. Daha rahat ilerlersin dedim. Sektör tecrübeme göre konuşuyorum

1122aaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Iii
Ya sence odtü Hacettepe mezunuyla Çorum Çankırı bir mi ? İyi yere gelemezsin demedim. Daha rahat ilerlersin dedim. Sektör tecrübeme göre konuşuyorum
Peki istanbul saglik ve teknoloji universitesi, istanbul topkapi, istanbul rumeli bunlar hakkinda hicbir bilgin var midir yazilim bilgisayar m. Hakkinda.

Peki istanbul saglik ve teknoloji universitesi, istanbul topkapi, istanbul rumeli bunlar hakkinda hicbir bilgin var midir yazilim bilgisayar m. Hakkinda.
Ve ek olarak istanbul esenyurt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,468
Üyeler
164,676
Son üye
dslam21
Top Bottom