Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Bilgisayar programcılığı nasıldır

bu sıralamayı heba etme. önermem.
  2. Evren avcı

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

otomotiv mühendisliği
  3. Evren avcı

Kardeşim Mesleki Eğitim (MESEM)'e geçiş yapmak istiyor

maalesef ki sanayide fazladan 1 gün daha gidiyorsun. ama ustaya bağlı gideceği durum. yüksek ihtimal kayıt olur şansını denesin. ben 19 yaşındayım 3 ay önce başladım. ustanın usta öğreticilik belgesi bulundurması zorunlu. usta öğreticilik hariç tüm diplomalarını alır 4 senede. ve şuan maaşları...
  4. Evren avcı

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

hayır hiçte zor değil. tyt deki türkçe sorularını ortalama bir ortaokul çocuğuna gösterdim rahatlıkla çözdü. yapmanız gereken tek şeyler düzenli kitap okumak+ sosyal medyayı bırakmak+ az da olsa ders çalışmak
  5. Evren avcı

MARMARA MAKİNE/MEKATRONİK VS GAZİ OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ

her 2'si de olur ben otomotive giderdim.
  6. Evren avcı

sanayiye devam mı tamam mı? meslek lisesi bölüm değiştirme

ayak işlerini bana yaptırtmaya çalışıyor düzgün saygılı biriside değil. dükkanda 11 kişiyiz tek onunla anlaşamadım.
  7. Evren avcı

dost başka adam akıllı dükkan yok ki çevremde olduğum ilçede tek iyi dükkan orası var. 1697378908 dalga falan geçmiyorsunuzdur umarım daha çocuk arabalarda difransiyelin bile olup olmadığından bi haber başlayalı 3 hafta anca olmuş. ki orada ustaların hepsine saygım var.
  8. Evren avcı

Arkadaşlar mesem ile sanayiye başladım ama çevresel faktörler kötü. 15 yaşındaki çocuk bile yaptığıma karışıyor(19 yaşındayım). 11.sınıftan başladım okula motor bölümü okuyorum eski çalıştığım bilgisayar dükkanına geçesim var sizce bu mümkün müdür? yaptığım işi çok sevdim diyebilirim tam...
  9. Evren avcı

istediğim bölüme kesin yerleşir miyim?

hocam bu bölüm içlerinde en iyisi tercihlerimin. inşallah bu gelir diğer bölümler gelirse uğraştırır beni.
  10. Evren avcı

istediğim bölüme kesin yerleşir miyim?

Arkadaşlar benim sıralama 737k açıktan istediğim yer 890k sıralama %100 gelir mi? başka bir bölüme yerleşmek pek istemem. mezuna bırak gibi vb. şeyler söylemeyin.
  11. Evren avcı

Gemi insaat 2 yıllık oknurmu

iş öğrenirseniz hayır. tekne imalat eden bir çok yer var.
  12. Evren avcı

Üni için Artvin'den Çanakkale'ye gidilir mi?

güzel bir sıralama ise gidilir. sıralama çoksa bence uzağa gitmeye değmez.
  13. Evren avcı

pc programcılığı vs otomotiv teknolojisi

Arkadaşlar açık öğretimden pc programcılığı mı yoksa otomotiv teknolojisi mi? sıralamam 737k otomotiv teknolojisi akdeniz ünide. pc programcılığını atatürk üniversitesi sizce hangisi daha mantıklı? babam kendisi de sanayici olduğundan oto teknolojisine sıcak bakıyor. araştırdığımda mavi...
  14. Evren avcı

Akdeniz üniversitesi myo mavi diploma veriyor mu?

Arkadaşlar akdeniz üniversitesi teknik bilimler meslek yüksekokulunda otomotiv teknolojisi okumak istiyorum, buradan mezun olursam mavi diploma veriyorlar mı? bu myo dan mezun olanlar var mı?
  15. Evren avcı

Her Üniversite Bölümü Mü Kötü?

kanka yapabileceğin sevdiğin mesleği seç her türlü kolay yani oto mühendisliği/teknolojisi ya da pc programcılığına gitsem bir çok dersi çalışmadan bile geçerim ama tutturamıyoz maalesef.
  16. Evren avcı

Atatürk üniversitesinde açıktan okursam sınavlara nerede giriyorum?

Atatürk üniversitesinde açıktan okursam sınavlara nerede giriyorum? bir de bunun gibi diğer açıktan okunan bölümlerde sınavlar nerede oluyor? ayrıca burada okuyup dgs ile 4 yıllığa geçebiliyor muyuz?
  17. Evren avcı

ea 2k dan mezuna kalınır mı

herhangi bir yerden 2k sıralama yapsan bir tane oğlak devirip sülalenin karnını doyururdum. bence mezuna kalma boşuna. her sene 500k-1m arası fazladan kişi daha giriyor sınava. ama yine de mezuna kalınabilir.
  18. Evren avcı

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

sanayide lastik tamircisi olmak vs tyt 700k sıralamadan tercih. hangisi beyler öneri alayım.
  19. Evren avcı

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

derece yapsaydım orayı okumak isterdim hangi üniversiteden mezun oldunuz. özellikle Boğaziçi üniversitesinde orayı okumak isterdim.
  20. Evren avcı

🚨YKS SONUÇLARI AÇIKLANDI🚨

beyler evimin dibinde okul var 1m üstü alıyor. oraya gidersem rahatlıkla havalimanında kadrolu bir şekilde kalırım. sözel sıralamada 299k o sıralama ile bazı bölümler tutuyor. tyt sıralama 700k üstü. şimdi başka bir ile 700k sıralama ile üni okumaya gitmeye değer mi yoksa 1m'lik bölüme gideyim mi?
Top Bottom