Neler Yeni

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim denemelerde sosyal full, Türkçe 28 net, fenden 9 net, matematik bi düşük kalıyor 6 net ile. Dilciyim YDS denemesinde 65-68 arasında yapıyorum. Tabi matematik full odak gitmem lazım.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
hayır hiçte zor değil. tyt deki türkçe sorularını ortalama bir ortaokul çocuğuna gösterdim rahatlıkla çözdü. yapmanız gereken tek şeyler düzenli kitap okumak+ sosyal medyayı bırakmak+ az da olsa ders çalışmak

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Benim denemelerde sosyal full, Türkçe 28 net, fenden 9 net, matematik bi düşük kalıyor 6 net ile. Dilciyim YDS denemesinde 65-68 arasında yapıyorum. Tabi matematik full odak gitmem lazım.
sözel seçseniz ya hocam iyiymiş sosyal

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam o netleri almak olay değil, yanlış da illa ki yapılıyor, çok oynak sıralama var. Bu yıl geçen yılın mezunları da girecek, çok karışık durum. O sıralamaya girmek çok daha zor olur bu yıl. O kadar kolay değil yani.
Her sene önceki senelerin mezuna kalanı oluyor. Bu seferkinin ne özel yanı var?

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Kaan
Mezuna kalan kişi sayısı daha da arttı ve sistemin değişme ihtimali var. Önemli yani, bu kaçarsa seneye yeni sistemde sil baştan hazırlanmak bile gerekebilir.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Tyt konularını günde 7-8 saat çalışarak youtubede ki kamp videoları ile bitirebilirsin. Matematik de benim tercihim Bıyıklı Matematikdi, Türkçe de Rüştü Hoca, Coğrafya da Coğrafyanın Kodları,Tarih de ise Benim hocam. Tytnin yanında Edebiyata da başla çünkü maalesef benim için çile bir dersti. Sonrasında soru bankası bitir ve sadece genel denemelere başla. 1 Taneden fazla soru bankası hiçbir şey katmaz sana genel denemeler ile farklı soru tarzlı görmüş olursun. Başarılar diliyorum.
hocam psikolojiyi hangi ünide okuyorsunuz memnun musunuz ayrıca tyt fen konularını nasıl hallettiniz ben son 3 aya mı bıraksam diye düşünüyorum

1721

80+ Bronze
Mezuna kalan kişi sayısı daha da arttı ve sistemin değişme ihtimali var. Önemli yani, bu kaçarsa seneye yeni sistemde sil baştan hazırlanmak bile gerekebilir.
alakası yok her sene gelen kişi sayısı 200k kadardı zaten. bu sene 259k falan olacak zaten, üniversitelerin kontenjanları doluluk rekoru kırdı %99.8 gibi bir şey olması lazım. fazladan gelen kişi 60k kadar, bunların hepsi farklı farklı yerlere girdiği için çok büyük bir sorun olmaz. kendim hesaplamıştım da tam verileri hatırlamıyorum. yani boşu boşuna strese gerek yok. sayısalsan max 20k kişi fazla olacak o da iyi mi kötü mü belli olmaz.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
Yks sınavı zor falan degil 5 ay çalışıp ea 8k ya gitmiştim 3 sene önce
Gecen sene de hiç çalışmadan tyt80k yapmıştım eacı olmama rağmen

1721

80+ Bronze
alakası yok her sene gelen kişi sayısı 200k kadardı zaten. bu sene 259k falan olacak zaten, üniversitelerin kontenjanları doluluk rekoru kırdı %99.8 gibi bir şey olması lazım. fazladan gelen kişi 60k kadar, bunların hepsi farklı farklı yerlere girdiği için çok büyük bir sorun olmaz. kendim hesaplamıştım da tam verileri hatırlamıyorum. yani boşu boşuna strese gerek yok. sayısalsan max 20k kişi fazla olacak o da iyi mi kötü mü belli olmaz.
yanlış mesajı alıntılamışım @kaani üstüne alınma yukarıda oynak olur diyen alınsın

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
deprem olduğundan dolayı deprem bölgesindekilerin büyük çoğunluğu mezuna bıraktı deprem bölgesinde olmayıp hocalarının memleketi deprem bölgesinde olduğu için kursları aksayan arkadaşlarım da var

1721

80+ Bronze
deprem olduğundan dolayı deprem bölgesindekilerin büyük çoğunluğu mezuna bıraktı deprem bölgesinde olmayıp hocalarının memleketi deprem bölgesinde olduğu için kursları aksayan arkadaşlarım da var
2023 YKS yerleştirme sonuçlarına göre lisans doluluk oranı %99,25 ön lisans doluluk oranı ise %100 doluluğa ulaştı.
hocam deprem olmasa da aynı sayıda kişi yine giremeyecekti ki? sonuçta %99 dolmuş kontenjanlar, tanıdıklarımın çoğu deprem bölgesindeki okullara ek kontenjanla gittiler.

Top Bottom