Neler Yeni

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Daha yeni mi 9 oldun burdaki herkes bu yıl gircen sandı 1. Bile olabilirsin ama bu soruyu sorduğun için 100k yazdım ve soruyu 9 a giderken sorduğun içinde derece yazdim
Eyvallah hocam bilgisizim doğrudur

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Hocam ben mesela birde bakıyorum bir bölüme soylemiyim utandım o bölüm 100k 140k gibi değerlerle almış oralara girebiliyormuyum 100k yaptığım gibi mesela
hocam 100k civarı yapın sonra düşünürsünüz. Şuan nasıl yaparım ederim 100kya girerim gibi düşünmek lazım. Ondan sonra okulunuzun rehberlikçisiyle o yoksa da youtube üzerinden rehberlik alarak seçeceğiniz bölüme karar verirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Sayar
Ben 9. Sınıftan basliycam direk hocam psikolojiye nasil karar verdiniz 12k da guzelmis
Pskiloji bölümünün önü pek açık olmasada kendini geliştirmeyle yolunun açılabileceğini düşünüyorum. Okuması ea bölümleri arasında zor olan bir bölüm.Psikoljiye çok ilgim olduğu için tercih ettim.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
hocam 100k civarı yapın sonra düşünürsünüz. Şuan nasıl yaparım ederim 100kya girerim gibi düşünmek lazım. Ondan sonra okulunuzun rehberlikçisiyle o yoksa da youtube üzerinden rehberlik alarak seçeceğiniz bölüme karar verirsiniz.
Dua edermisin aga yaparsam sevaba girersin hadi amin umarım yaparım söyle bi 75 k falan

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
407
İsim
Arda Yıldırım
Bu yıl tekrardan giriyorum, 6 ayda nasıl bir yol izlesem en azından ortalama bir sıralama yaparım? (Şu an sıfırım, konular aklımın köşesinde ama görsem zorlanıyorum sadece biraz çalışmam ve pekiştirmem gerek)
Ne yapman gerektiğinin kendin de farkındasın. En kötü öğrenci bile düzenli bir program uygulayarak iyi kötü bir sıralama yapabilir. Sadece 6 ay boyunca rahatını biraz bozman gerekiyor.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Pskiloji bölümünün önü pek açık olmasada kendini geliştirmeyle yolunun açılabileceğini düşünüyorum. Okuması ea bölümleri arasında zor olan bir bölüm.Psikoljiye çok ilgim olduğu için tercih ettim.
Hocam ben sayisal seccem ben sayisal dersler hariç edebiyat vs de varmış onlar nasil oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Sayar
Bu yıl tekrardan giriyorum, 6 ayda nasıl bir yol izlesem en azından ortalama bir sıralama yaparım? (Şu an sıfırım, konular aklımın köşesinde ama görsem zorlanıyorum sadece biraz çalışmam ve pekiştirmem gerek)
Tyt konularını günde 7-8 saat çalışarak youtubede ki kamp videoları ile bitirebilirsin. Matematik de benim tercihim Bıyıklı Matematikdi, Türkçe de Rüştü Hoca, Coğrafya da Coğrafyanın Kodları,Tarih de ise Benim hocam. Tytnin yanında Edebiyata da başla çünkü maalesef benim için çile bir dersti. Sonrasında soru bankası bitir ve sadece genel denemelere başla. 1 Taneden fazla soru bankası hiçbir şey katmaz sana genel denemeler ile farklı soru tarzlı görmüş olursun. Başarılar diliyorum.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Tyt konularını günde 7-8 saat çalışarak youtubede ki kamp videoları ile bitirebilirsin. Matematik de benim tercihim Bıyıklı Matematikdi, Türkçe de Rüştü Hoca, Coğrafya da Coğrafyanın Kodları,Tarih de ise Benim hocam. Tytnin yanında Edebiyata da başla çünkü maalesef benim için çile bir dersti. Sonrasında soru bankası bitir ve sadece genel denemelere başla. 1 Taneden fazla soru bankası hiçbir şey katmaz sana genel denemeler ile farklı soru tarzlı görmüş olursun. Başarılar diliyorum.
Ben sayisal secsem bile edebiyat calismammi gerekcek

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Sayar
Hocam ben sayisal seccem ben sayisal dersler hariç edebiyat vs de varmış onlar nasil oluyor
Dostum daha 9. sınıfmışsın. 11. Sınıfa kadar sadece dönemin derslerine odaklan. İşlediğiniz konulardan herzaman not çıkararak bir defterde tut. Onun harici şuan da endişelenmen gereken bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom