Neler Yeni

YKS SINAVI ZORMU? tyt ayt

Senerr

80+ Bronze
Arkadaşlar bu sınavda 150k 100k yapmak zormu sizce yapabilirmiyim
Genelde süre sorun oluyor süre sorunun olmasa iyi zaten sınav atmosferi ve o binaya giriş anı beni germeye yetiyor. Mesela kendim 2 kere sınava girdim 2 kere de problem yaşadım. İlki görevli yerine temizlikçiye sordum herhalde sınıfımı bana yanlış sınıfı söyledi zor buldum ve sıram sallanıyordu sürekli. İlk girdiğimde de hem ilk girişimin heyecanını atamıyordum hem de onda da aç kaldım sınavda. :kekw:
O günün sabahı insanın iştahı gelmiyor. Sınav yeri aşırı etkiliyor insanı trafikli yere gidersen zaten daha baştan başın ağrır park yeri ararken. Otobüsler ise üst üste.

Türkiye'de eğitimde eşitlik gerçekten yok sınavda bile böyle. Kocaman sınıfta sıkıntılı sıra bana nasıl denk geldi hala bilmiyorum.
İlk girdiğim sınav yerimi görseniz zaten 1 tane market bile yok hastanenin yanı böyle su alsan su alacak yerin yok (hastanenin içinde olabilir ama girmeye çekindik). Babam bana kıyamayıp pastaneye girmiş ekler almış motivasyon için bayat ekler vermişler adama millet kendi din kardeşini yoluyor haberi yok. :poop:

Son düzenleme:

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Yıldırım
eşit ağırlık seçmiycem hocam edebiyat yok bende
sayısal seçip çalışmadan veya belli bir zeka seviyesinde değilsen iyi bir üni kazanma şansın yok maalesef en azından temel oturtman lazım. Üni okuyacağım diyip kötü şehirler yazmayın boşuna okunmuş oluyor genelde.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet Sayar
Hocam o netleri almak olay değil, yanlış da illa ki yapılıyor, çok oynak sıralama var. Bu yıl geçen yılın mezunları da girecek, çok karışık durum. O sıralamaya girmek çok daha zor olur bu yıl. O kadar kolay değil yani.
Geçen sene sadece 6 ay Çalışarak 55k ea sıralama yapabildim. Psikoloji okuyorum. Başta dilden girecektim dönemin ortasında karar değiştirdiğim için 6 ayım vardı. Dilden de 12k Sıralama yaptım. Gerçekten zor sınavlar değil. Düzenli ve doğru bir çalışma istiyor.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Hocam ben mesela birde bakıyorum bir bölüme soylemiyim utandım o bölüm 100k 140k gibi değerlerle almış oralara girebiliyormuyum 100k yaptığım gibi mesela

Just reset

80+ Bronze
Hocam daha yeni 9 oldum pek bilgim yok ama 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edebiyat 5 matematik 18 olsa aynı siralamami kalirim
Daha yeni mi 9 oldun burdaki herkes bu yıl gircen sandı 1. Bile olabilirsin ama bu soruyu sorduğun için 100k yazdım ve soruyu 9 a giderken sorduğun içinde derece yazdim

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Geçen sene sadece 6 ay Çalışarak 55k ea sıralama yapabildim. Psikoloji okuyorum. Başta dilden girecektim dönemin ortasında karar değiştirdiğim için 6 ayım vardı. Dilden de 12k Sıralama yaptım. Gerçekten zor sınavlar değil. Düzenli ve doğru bir çalışma istiyor.
Ben 9. Sınıftan basliycam direk hocam psikolojiye nasil karar verdiniz 12k da guzelmis

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Kaan
Bu yıl tekrardan giriyorum, 6 ayda nasıl bir yol izlesem en azından ortalama bir sıralama yaparım? (Şu an sıfırım, konular aklımın köşesinde ama görsem zorlanıyorum sadece biraz çalışmam ve pekiştirmem gerek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,754
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom