YKS için geç mi kaldım?

Uzun zaman ardından bu mesajı gördüğüme üzüldüm hocam. Bende diğer mesajımda belirttiğim gibi eylül ayında çalışmaaya başlamıştım ve devam ettim. Şu anda TYT 90 - 100 arası, AYT 40 - 50 arası yapıyorum. Bahsettiğiniz bıkkınlık banada fazlasıyla geldi. Masa başına oturunca direkt uyku gelmesi, artık kitap açmama isteği fazlasıyla geldi. Yeri geldi 2 - 3 gün kitap açmadım. İşte tam olarak burada irade devreye giriyor. Her ne olursa olsun masaya oturup çalışmamız gerek. 5 aydan kısa bir süre kaldı. Sadece TYT konularını bitirmişsiniz, kendinizde son bir güç bulup AYT konularına girişip hızlıca konuları bitirebilirseniz dediğiniz gibi 80 - 100k arasına yerleşebilirsiniz. Son kalan 5 ayı da bir önceki 4 ay gibi geçirip ileride pişmanlık duymanızı istemem. Diğer mesajımda belirttiğim gibi "yarın bir bakacaksınız sınava 2 ay kalmış".
Benimde tyt bitti ancak konu tekrarı yapamıyorum doğal olarak tyt netleri 60-70 arası geziniyor ayt matematiğe anca başlayabildim şuana kadar kafayı yemelik durum

mıllet harıl harıl kasarken ahrazlık

Ekler

• Screenshot_108.png
    Screenshot_108.png
    183.8 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler