Neler Yeni

YKS için geç mi kaldım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Klavye
Uzun zaman ardından bu mesajı gördüğüme üzüldüm hocam. Bende diğer mesajımda belirttiğim gibi eylül ayında çalışmaaya başlamıştım ve devam ettim. Şu anda TYT 90 - 100 arası, AYT 40 - 50 arası yapıyorum. Bahsettiğiniz bıkkınlık banada fazlasıyla geldi. Masa başına oturunca direkt uyku gelmesi, artık kitap açmama isteği fazlasıyla geldi. Yeri geldi 2 - 3 gün kitap açmadım. İşte tam olarak burada irade devreye giriyor. Her ne olursa olsun masaya oturup çalışmamız gerek. 5 aydan kısa bir süre kaldı. Sadece TYT konularını bitirmişsiniz, kendinizde son bir güç bulup AYT konularına girişip hızlıca konuları bitirebilirseniz dediğiniz gibi 80 - 100k arasına yerleşebilirsiniz. Son kalan 5 ayı da bir önceki 4 ay gibi geçirip ileride pişmanlık duymanızı istemem. Diğer mesajımda belirttiğim gibi "yarın bir bakacaksınız sınava 2 ay kalmış".
Benimde tyt bitti ancak konu tekrarı yapamıyorum doğal olarak tyt netleri 60-70 arası geziniyor ayt matematiğe anca başlayabildim şuana kadar kafayı yemelik durum

Clayz

80+ Silver
mıllet harıl harıl kasarken ahrazlık

Ekler

• Screenshot_108.png
    Screenshot_108.png
    183.8 KB · Hit: 4
Top Bottom