YKS koçu falan hikaye hepsi yalan dolan, iş sende biter, sana tavsiyem kendinini geliştirip o bölümü bitirdiğinde üzerine koyup güzel bir yerlere gelebileceğin bölümler seç, eğer üniversite hayallerin varsa, sırf üniversite mezunu olabilmek için dirsek çürütmene değmez, lise son sınıfta bir çok arkadaşım sırf mezun olmak için yapamayacakları bölümler yazdı, yıllar oldu bu dediğim arkadaşlarımın hiç birisi mezun olduğu bölümle alakalı çalışmıyor, kendi kapasiteni sen daha iyi bilirsin, şuanda bir sürü günümüz mesleği var bu bölümlere girebilirsen kendini geliştirip güzel yükselirsin, Yaşım 25 bu arada belki aynı yaştayızdır bende aynı senin gibi düşüncelere düşmüştüm eskiden, kendimde tıp okuyacak kapasite görmüyordum hiç bir zaman, 5 sene tıp kazanmaya çalışmaktansa kapatistemin yettiği ilerde değer görecek önü açık bölümleri sıraladım kendimce doğru kararı aldım iyi ki de almışım, Bu süreçte sana diğer tavsiyem arkadaş ortamın seni bozuyorsa o ortamdan uzaklaş eğer okuma gibi bir planın varsa.
Hakkında hayırlısı olur inşallah