MematiBaş🚬
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
bende ortaokul sınavına gireceğim.
Geçen yıldan beri henüz çalışmaya başlamadın mı?Dgs çalışmaya başlamayı düşünüyorum bende. Ama hala başlamadım
Kolay gelsin dostum. Özellikle matematiğe önem vermelisin. Düşmana sorar gibi soruyorlar, ben bile çözemiyorum.bende ortaokul sınavına gireceğim.
Yav şimdi bazı durumlar oldu biliyor musun. Şaka şaka devamlı erteliyorum. Twitch’e çok sardım yav. 8 saat günde tuğkan abi yayın tekrarı izliyorum. Keşke bırakabilsemGeçen yıldan beri henüz çalışmaya başlamadın mı?
Kolay gelsin dostum. Özellikle matematiğe önem vermelisin. Düşmana sorar gibi soruyorlar, ben bile çözemiyorum.
İlkokul çok zordu hele hayat bilgisi.Geçen yıldan beri henüz çalışmaya başlamadın mı?
Kolay gelsin dostum. Özellikle matematiğe önem vermelisin. Düşmana sorar gibi soruyorlar, ben bile çözemiyorum.
Aaaa sana yakışmadı abi.Yav şimdi bazı durumlar oldu biliyor musun. Şaka şaka devamlı erteliyorum. Twitch’e çok sardım yav. 8 saat günde izliyorum. Keşke bırakabilsem
Eklemeyi unutmuşum haftada 1 de dışarı markete gidiyorum. Baya sosyalimdir :d.Aaaa sana yakışmadı abi.
Şöyle bir sorun var. Sen değişmek de istemiyor gibisin. Değişmeye karar verdiğin zaman bir şeyleri değiştirebilirsin hayatında.Eklemeyi unutmuşum haftada 1 de dışarı markete gidiyorum. Baya sosyalimdir :d.
Değişim aslında göreceli. Dışarı çıkmadan da değişirim ama okul konusunda çalışmadan olmaz.Şöyle bir sorun var. Sen değişmek de istemiyor gibisin. Değişmeye karar verdiğin zaman bir şeyleri değiştirebilirsin hayatında.
Benim de izlemek istediğim +100 film, +10 oyun videosu ve okumak istediğim +25 kitap var. Hepsini erteledim. Her şeyin vakti, zamanı var.Yav şimdi bazı durumlar oldu biliyor musun. Şaka şaka devamlı erteliyorum. Twitch’e çok sardım yav. 8 saat günde tuğkan abi yayın tekrarı izliyorum. Keşke bırakabilsem
Arkadaşlarla 3-4 saat oyun derken 12 saat gidiyor.
Ben hiç çıkmıyorum. Hayatsız gibi kendimi eve kapattım.Eklemeyi unutmuşum haftada 1 de dışarı markete gidiyorum. Baya sosyalimdir :d.
Sabreden kazanır .Benim de izlemek istediğim +100 film, +10 oyun videosu ve okumak istediğim +25 kitap var. Hepsini erteledim. Her şeyin vakti, zamanı var.
Ben hiç çıkmıyorum. Hayatsız gibi kendimi eve kapattım.
Ona da az buz vakit ayırıyorum ya.Hocam boşver dersleri coc'ta ks ler bizi bekler
Hayatsızlık değil. Hedefin var. Benim de olduğu gibi.Ben hiç çıkmıyorum. Hayatsız gibi kendimi eve kapattım.