Neler Yeni

YKS için geç mi kaldım?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
ulaş dursun
Güncelleme - aradan 4 ay geçti. TYT matematiği hallettim sayılır ancak başka hiç bir şey çalışmadım. Üstüne üstelik son 1 aydır hiç kitap yüzü açmadım. Bir anda durgunluk geldi hiç bir şey yapmak istemiyorum gücüm yok gibi. Ne yapacağım bilmiyorum, hedefim dediğim gibi 100k imkansız netler gerekmiyor aslında ama benim bu disiplinsizliğim ne olacak bilmiyorum. Gerçi 100k yapsam da gittiğim hiç bir bölümün garantisi olmayacak ama gerçekçi olmak lazım. Umarım çalışma isteğim geri gelir, başarırım. Başaramazsam çok daha kötü günler beni bekliyor.
100k yaparsın günde 4-5 saat yeter de 20k falan çok zor bu saatten sonra. 100kda da bölüm yok be hocam hepsi 20kya yığıldı düzgün olanlar.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
100k yaparsın günde 4-5 saat yeter de 20k falan çok zor bu saatten sonra. 100kda da bölüm yok be hocam hepsi 20kya yığıldı düzgün olanlar.
Farkındayım hocam, motivasyonumu kıran şeylerden biriside bu zaten. Ancak dediğim gibi gerçekçi bakarsak kendim adına daha iyi bir sonucu zor görüyorum.
Hayatım bilgisayar başında geçti, hep bilgisayar mühendisliği istedim ancak bölümle alakasi bile olmayan insanlar bilgisayar okuyor artık. İş bulma imkanı zorlaştı. Mecburen alternatif arıyorum bir yandan.

Aklımda 3 seçenek var.
Uçak gövde motor bakım
Bilgisayar mühendisliği
Hemşirelik
Aralarında iş olanağı en kolay olan hemşirelik ancak hiç benlik değil, düşünüyorum kafam çok karışık.
Birde MSÜ seçeneği var.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Kadir
Hocam aynı durumdayız sizinle nasıl gidiyor süreç

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Klavye
benim tyt konu çalışmam bitti gibi ama bu aylarda insan gerçekten duruluyor ölü gibi hissediyorum

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Mahir Cengiz
ders çalışmaya korkar hale geldim çalışır da yapamazsam diye iğrenç bir dönem
Öyle düşünme en kötü mezuna kalır bu seneki birikiminle daha kolay hazırlanırsın öğrendiğin bilgiler boşa gitmez merak etme.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,635
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar kaynak önerileriniz var mıdır ?
Tyt matematik,fen,kimyam 0 sözel derslerim (türkçenin dil bilgisi hariç) oldukça iyidi (yks24 te)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öyle düşünme en kötü mezuna kalır bu seneki birikiminle daha kolay hazırlanırsın öğrendiğin bilgiler boşa gitmez merak etme.
diğer arkadaşı bilmem ama ben zaten mezunum, bir sene daha kalırsam ne ben kaldırabilirim ne evdekiler. şuan bile hayattan gram zevk almıyorum, beni heyecanlandıran eğlendiren hiç bir şey yok bu aralar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,635
İsim
Emre
Discord
necromancerr
diğer arkadaşı bilmem ama ben zaten mezunum, bir sene daha kalırsam ne ben kaldırabilirim ne evdekiler. şuan bile hayattan gram zevk almıyorum, beni heyecanlandıran eğlendiren hiç bir şey yok bu aralar.
bende kalamam ki işte çalışıyorum bu psikolojiyi kaldırabilmek adına yoksa muhtemelen bir yerde conta yakardım.
O Yüzden çok ders çalışmaya zamanım yok 350k ya girsem yeterli 2 yıllık çanakkalede bir bölüm okumak istiyorum

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bende kalamam ki işte çalışıyorum bu psikolojiyi kaldırabilmek adına yoksa muhtemelen bir yerde conta yakardım.
O Yüzden çok ders çalışmaya zamanım yok 350k ya girsem yeterli 2 yıllık çanakkalede bir bölüm okumak istiyorum
350k rahat yaparsın hocam, hangi bölümü istiyorsun? ben dediğim gibi 4 sene tek bir kitaptan soru bile çözmedim ve 450k yaptım. arada çok uçurum yok zaten.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,635
İsim
Emre
Discord
necromancerr
350k rahat yaparsın hocam, hangi bölümü istiyorsun? ben dediğim gibi 4 sene tek bir kitaptan soru bile çözmedim ve 450k yaptım. arada çok uçurum yok zaten.
ben matematik yapamadığımdan 1.3m yapmıştım Bilgisayar programcılığı istiyorum 18 mart teknik bilimlerde.
genel olarak sözel derslerim iyidi türkçe de 32 sorudan 16/16 (ki adam akıllı 20 soru çözmüştüm sınava hazırlanamadığım için okula giderken, girmek için girmiştim sınava) coğrafya 2 yanlış, tarih 1 yanlış, din 1 yanlış, felsefe 1 yanlış.

Top Bottom