KaptanMC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 475
- İsim
- Mehmetcan İvrendi
Knk O sana göre değişir ama yok 7-8 saat calışcam falan dersen kendine bir hatırlatıcı kur 1 ay sonra aaa ben günde 8 saat ders çalışcam diyodum ne hale geldim dersin çünkü O 7-8 saatler sadece hayal ,uydurma o kadar ders çalışan bı Asyalılar var Rekabet'den dolayı ve baktığındada en çok intihar oranlarına sahipler çünkü yoğun çalışma + değil -'dir Zaten Türkiyenin ekonomisi,Siyaseti zaten yeterince yoruyoken bide üstüne günde 8 saat calısma sadece hayal tavsiyem ilk ay günde 1-2 saat calış boş zamanlarında falan 2'ci ay artık her gün düzenli 1-2 saat çalış sonraki ay 2-3 böyle 2 döneme kadar 4 çıkar yeterde artar daha fazlası sadece seni soğutur bide ders calısmam lazım YKS var diye ciddi bir düşünce ile calışmaya başlamak yerine az şu YKS ye bı çalışim bakalım ne var yok gibi daha rahat ve istikrarlı çok boşa salmadan calış yani calısmak zorunda oldugunu düsünmek yerine Ya çalışayımda 12 senem boşa gitmesin bari gibi düsünkü Çalışmaktan solma aksi takdirde Çalısmaktan solacak ve umudunu yitireceksindir %80 ihtimal ileArkadaşlar ilkkez duzenli ders calisicamda program yapmama yardım edicek yada yapicak biri varmı bilen günde kaç saat hangi ders vs bilen biriyle halledebilirmiyiz