Öncelikle çalışmaya ekimde başlamış biri olarak söylüyorum geç değil, ea öğrencisi olup sayısaldan girdim. Oldukça zorlandım ama çalıştığınızın karşılığınızı alacağınız bir sınav. Her dersten farklı youtube kanallarını izleyerek hangisi size en yakın onu seçmek en önemlisi çok zamanınızı almaz 1 günde bu işlemi halledip aradan çıkarabilirsiniz. Burada bazı hocalara tapan arkadaşlar var onları anlamak oldukça güç ama siz öyle yapmayın size tavsiyem. Dersi çalışacağınız hocayı iyi seçin. Ben 300 aboneli bir kanaldan dinleyerek ilerlemiştim bu sene çok faydalı bilgiler aktardı ve hocayı anladığım için iyi bir sonuç yaptım. Basmakalıp hoca modelini öneren kişilere pek yanaşmayın sözün kısası o iyi yaptıysa veya anladıysa siz anlayacaksınız diye bir şey yok. Diğer bir konu, çalışma saatinizi kendiniz belirlersiniz. Derse oturun kaç saat dikkatiniz dağılmadan derse odağınızı verebiliyorsunuz onu saat bazında ölçün. Mesela kendimden örnek ben 4 saat boyunca dikkatim dağılmadan aralarda 20dk'lık molayla derse kendimi verebiliyordum. Sizde bunu öğrenip ona göre bir çalışma planı oluşturmalısınız kendim bundan çok fayda gördüm. Ardından bu çalışma saatini her ay 1 saat veya 1.5 saat arttırarak ilerlemek. Ben maksimum 7 - 7.30 saat civarında düzenli çalışıyordum son aylara doğru. Sizde kendinizi zorlayabildiğiniz saati bulun. O saatte kendinizi disiplinli şekilde çalışmaya adayın. Kitap konusunda denemelerde benim gibi mat tarafında 5- 10 net arasındaysanız sıfırdan almanın mantığı yok gibi. Ben soru bankası üzerinden çözebildiğimi çözüp diğerlerine video çözümlerinden ilerleyerek kendimi geliştirmiştim ( bundan önce konu anlatımları dinledim tabi ). 345 - Bilgi Sarmal olabilir, ben 345'den ilerlemiştim. Şubat ortası gibi Ayt tarafına yönelmiştim. Orada da seçtiğiniz ders hocasıyla konuları dinleyip, soru bankasına yönelin. Sıfırsanız ve benim gibi ilerlerseniz kendi fikrimce rahatlıkla yapmış olduğum 35k sıralamayı elde edebilirsiniz. Daha iyisini istiyorsanız saat kısmında daha yüksek çalışma yapabilirsiniz. Başarılar.