SnareEcho
80+ Silver
bende napim kral oturmuşum şarkı dinliyorum. ps satıldı mı?İyi valla knk sen napiyon
bende napim kral oturmuşum şarkı dinliyorum. ps satıldı mı?İyi valla knk sen napiyon
Yok hocam hala amcamda duruyorbende napim kral oturmuşum şarkı dinliyorum. ps satıldı mı?
Şuan sayisal derslerim aslında sözel derslerim çok daha iyi edebiyat harici ama birazda bilime vs ilgim var 10. Sinifta fikrim değişmese sayisal seçmek zorunda kalicamDostum daha 9. sınıfmışsın. 11. Sınıfa kadar sadece dönemin derslerine odaklan. İşlediğiniz konulardan herzaman not çıkararak bir defterde tut. Onun harici şuan da endişelenmen gereken bir şey yok.
Teşekkürler hocam, cidden uğraşıp gireceğim. Sonuçlar gelince yazarım tekrardanTyt konularını günde 7-8 saat çalışarak youtubede ki kamp videoları ile bitirebilirsin. Matematik de benim tercihim Bıyıklı Matematikdi, Türkçe de Rüştü Hoca, Coğrafya da Coğrafyanın Kodları,Tarih de ise Benim hocam. Tytnin yanında Edebiyata da başla çünkü maalesef benim için çile bir dersti. Sonrasında soru bankası bitir ve sadece genel denemelere başla. 1 Taneden fazla soru bankası hiçbir şey katmaz sana genel denemeler ile farklı soru tarzlı görmüş olursun. Başarılar diliyorum.
Yanlis anlama ama 9.sinifsin ve 150kya girebilir miyim diyorsun daha ne diyim ben sana millet 1 yilda 10kta giriyorHocam ben mesela birde bakıyorum bir bölüme soylemiyim utandım o bölüm 100k 140k gibi değerlerle almış oralara girebiliyormuyum 100k yaptığım gibi mesela
Ben yaptiysam sende yaparsın12 de yatarak gezerek 115 k yaptım
Çok zor değil soru çesitliliği görünüz sıklar genelde birbirine benzer bunu göz önünde bulundurun turlama yapın yeter.Arkadaşlar bu sınavda 150k 100k yapmak zormu sizce yapabilirmiyim
Bende bilmiyorum şuan 11 12 yi ama 9 da temelim sağlam onu korumaya calisiyorumTyt mattan 1 net bile yapamıyorum.
10 net yapsam istediğim bölüme giderdim arkadaş.....