Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Sizce Hangi Liseyi Seçmeliyim?

Valla Bende Meslekdeyim Gayet İyi Bu Dönem Staj Dönemim Stajada Gidiyorum Öğrenmek İstersen Yapıyorsun
  2. F4IRFL4Y

Okulda çocuğun burnunu kırdım ceza almamak için başka okula mı gideyim?

kral bende meslekte 12.sınıfım ama ne gerek var kavga etmeye ağız burun kırmaya konuşarak halletsenize adam gibi kaç yaşına gelmiş adamlarsınız hala kavga dövüş işlerini bırakın bir kenera hele okulun ilk gününden kavga mı edilir
  3. F4IRFL4Y

Üniversite'de Lojistik Okunulur Mu?

Kanka 25 Yıl Önce Sence Kara Para Mı Aklıyordu Millet Senin Mantığına Göre Türkiyenin En Zenginleri Ülker Aileside Kara Para Aklıyor Ne Alaka Lojistik Bölümünde Para Var Gümrükçü İsen 1 Milyon Normal Rakamlar Kendi Şirketi Var Diyorum Sana Çalışıyor Demiyorum Çalışanlar Zaten 40 K Alıyor 5 Kişi...
  4. F4IRFL4Y

Kardeşim Kara Para Vb Yok Önceki Mesajlara Bakabilirsin Gümrük Hakkında En Ufak Bilgin Yok Kara Para Diye Konuşuyon Son 3 Yılda Kara Para Popüler Oldu 56 Yaşındaki Adamın İşi Ne Yıllardır Bu Paraları Kazanıyor Zaten Bu İş Böyle Normal Çalışan 40 K Alıyor Zaten Ne Anlatıyon Sen Piyasayı Araştır Gel
  5. F4IRFL4Y

25 Yıldır Batmaması Bu İşi İyi Yaptığı Anlamına Gelir O Yüzden 1 Milyon Kazanıyor Ya Kötü Yapsa Nasıl Kazansın Mantıken
  6. F4IRFL4Y

25 Yıldır Bu İşi Yapıyor 1707148261 Baba Tarafı İle Aramız Yok İmkansız
  7. F4IRFL4Y

Okudu Ünüversite Ama Çok Eskiden Beri Piyasada Nerdeyse 25 Yıllık Tecrübesi Var Yani Tabi Başka Akrabalarda Vardı Ortak Olduğu Ama Şuan Yok Tek Takılıyor
  8. F4IRFL4Y

Amcam 2000 Yılından Beri Lojistik İşi İle Uğraşıyor Üstüne Eşide Gümrükte Çalışıyor Zaten Ama Yüksek Bir Seviyede Müdür Gibi bir şey Yani İmzası Olamadan Ne Mal Çıkıyor Ne Mal Giriyor Anladın Mı Yani Baya Para Kazanmaları Normal
  9. F4IRFL4Y

Tamamdır Eyw Hocam Sağol
  10. F4IRFL4Y

Anladım Eyw Sağol Hocam
  11. F4IRFL4Y

Selam Dostlar 11.Sınıfım Şuan Aklımda Lojistik Var Sizce Okunur Mu Amcam Lojistik İşi İle Uğraşıyor Kendi Şirketi Var Eşi'de Bunun Üzerinde İyi Bir Seviyede Yani İmzası Olmadan Felan Mal Çıkmıyor Limandan Çocuğu Kanada'da Okuyor Her Ay 150 K Gönderiyorlar 3-4 Evi 2-3 Tane Arabası Var Yani...
  12. F4IRFL4Y

ingilizce çalışmak için site

allah allah kardeşim öneri vermekte mi suç oldu bide üşenmeden yazmış bide ee ne olmuş yazdıysak dünyanın sonu mu geldi kanka ne geçti eline şimdi :D
  13. F4IRFL4Y

bizi tanımıyormuş gibi ne atar yapıyon kanka ayıp ediyon seni tanıdığımdan yazdım ayrıca senin sadece test çözmek değil gramer de istedin sandım o yüzden önerdim kb
  14. F4IRFL4Y

ne alaka oğlum sana site önerdik işte bak hepsine adam hem site istiyor öneriyide beğenmiyor
  15. F4IRFL4Y

1 - Duolingo 2 - BBC Learning English 3 - British Council 4 - Cambridge English 5 - Quizlet 6 - Busuu 7 - ESLfast
  16. F4IRFL4Y

Yarın okullar açılıyor!

Dostum İlk Olarak Hangi Okulda Okuduğunu Sil Sorun Çıkabilir 16 Yaşındayım 11'e Geçiyom Valla Hiç Hazır Değil Hatta Gitmek Bile İstemiyom Kim Saat 7 De Uyanıp'da Hem Milletin Hem Hocaların Sesini Çekecek Sabah 1'e Kadar Uyumak Varken Neyse Bilişim Bölümündeyim Bu Arada Öyle :D
  17. F4IRFL4Y

🔥Sizlere İstediğiniz Konuda Sunum Yapıyorum (Proje Veya Ödevleriniz Dahil)🔥

hocam bunun züreindje sunum ypamama ki senden bilimsel bir şey istiyom sen hikaye anlatıyon bana bana 2 kelime bir şey söyleicen
  18. F4IRFL4Y

🔥Sizlere İstediğiniz Konuda Sunum Yapıyorum (Proje Veya Ödevleriniz Dahil)🔥

KISA DEDİM SEN UP UZUN YAZDIN
Top Bottom