ne alaka oğlum sana site önerdik işte bak hepsine adam hem site istiyor öneriyide beğenmiyorartık chat çipitiye yazıp cevap vermeyi bırakmalısın
başka yerden bakmayı bizde biliriz duolıngo da test çözme yeri mi var , bilmeden yorup yapıp sayı kasmana gerek yok dostumne alaka oğlum sana site önerdik işte bak hepsine adam hem site istiyor öneriyide beğenmiyorb
bizi tanımıyormuş gibi ne atar yapıyon kanka ayıp ediyon seni tanıdığımdan yazdım ayrıca senin sadece test çözmek değil gramer de istedin sandım o yüzden önerdim kbbaşka yerden bakmayı bizde biliriz duolıngo da test çözme yeri mi var , bilmeden yorup yapıp sayı kasmana gerek yok dostum
oğlum derken ?
1 - Duolingo
2 - BBC Learning English
3 - British Council
4 - Cambridge English
5 - Quizlet
6 - Busuu
7 - ESLfast
allah allah kardeşim öneri vermekte mi suç oldu bide üşenmeden yazmış bide ee ne olmuş yazdıysak dünyanın sonu mu geldi kanka ne geçti eline şimdiAlıntıyı görüntüle
Böyleleri oldukça ve ceza almadıkça o halde bende chatgpt den yazarım . Bizim alnımızda enayi yada saf falan mı yazıyor arkadaş ?
Adam haklı dhdjallah allah kardeşim öneri vermekte mi suç oldu bide üşenmeden yazmış bide ee ne olmuş yazdıysak dünyanın sonu mu geldi kanka ne geçti eline şimdi