Arkadaşalr Lise sonum ve 2 hafta falan kaldı bide 10 ve 11. sınıftan kalan edebiyat sorumlum var 2 tane staja da gidiyorum bu hafta izin almıştım başka bir şey için önümüzdeki haftayada sorumluluk var üst üste 2 kez izin almak istemiyorum ayıp olur diye sizce ne yapmalıyım bide sorumluluktan...
deilmi :D hocam kalmak istemiyorum ya valla hayatım yıkılır bide bazı hoacalar kalırsın diyen var müdür yardımcısı da 30la kalmassın diyor kime inanacağımı şaşırdım
Arkadaşlar Merhaba 12.sınıfım 20 Özürlü 10 Gün Nromal Devamsızlık var Tam 30 gün yapıyor Hocaya sorduğumda 30.5 de kalırsın dikkat et dedi ama emin olamıyorum varm ıbi haberiniz ?
Arkadaşlar Yazılım'dan hiçbişey öğrenemedim ve bi yere gerikiyor. İstediğim meslek ise : bilgisayar teknisyenliği ama normal bi öneriniz var mıdır iş için burada çalışabilirsin falan diye aklımda hiçbişey yok ve çok çaresiz gibi hissediyorum .d Aklımda olan yerler Mediamarkt,Vatanbilgisayar
hocam 18 yaşı doldurunca teknosa,vatan,mediamarkt,sinerjigen tarzı yerlerde tekniker arkada pc toplayan adam veya işçi olarak çalışsam nasıl olur ? isteseler şuan bile çalışırım da yaştan almazlar galiba
valla yazın bi kişinin yanında işi girip sizce öyle mi öğreneyim evde ideo izlerken resmen uyuya kalıyorum ama gel gelelim bilgisayar parça toplama tamir tarzı bir meslek istiyorum. ama yazılımcılık da daha önü açık bir meslek
Arkadaşlar merhaba Yazılım okuyorum da lise 3 üm şuan 10.sınıftan aklımda kalan gram bişey yok. Ne yapacağım ya çok kötü hissediyorum. Bu tek bendede deil sınıftaki herkes aynı şekilde. Bu seneyi de böyle geçirmek istemiyorum. Geçirsem bile Bilgisayar teknikerlği falan yapacağım ama yazılımı...
Tek Konuştuğum arkadaşım Gitti.
En Sevmediğim Kişiler Sınıfta.
Konuşacak Kimse yok
Okuldaki Çoğu erkek keko.
Kız çok az var. bu sorun değil bana göre.
11.sınıfım. 12.sınıflardan konuştuğum herkes gitmiş.