Neler Yeni

okulda çekirdek yedim diye disiplin yedim

pc ustasi1

80+ Silver
derste mat hocası sıkıcı bir şekilde ders anlatıyodu bende o anda eve gittiğimde valodan ne yaparım diye düşünüyodum dersin yarısına geldik kendimle sohbet etmek baya sarınca(hiç arkadaşım yok) çantamdaki çekirdeği çıkardım hocadan gizli yemeye başladım kabuklarınıda çantama attım sonra tenefüz çaldı ben çekirdeği masanın üzerine koydum hoca çıkmamıştı hoca çekirdeği görünce okulda çekirdekmi yiyosun dedi yasak olduğunu söyledi ve tuttu elimden disipline götürdü yarında velimi çağırcaklarmış korkudan as nolu yardım edin şuan çok korkuyom ailem duyarsa ne valo oynarım ne pc açarım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
derste mat hocası sıkıcı bir şekilde ders anlatıyodu bende o anda eve gittiğimde valodan ne yaparım diye düşünüyodum dersin yarısına geldik kendimle sohbet etmek baya sarınca(hiç arkadaşım yok) çantamdaki çekirdeği çıkardım hocadan gizli yemeye başladım kabuklarınıda çantama attım sonra tenefüz çaldı ben çekirdeği masanın üzerine koydum hoca çıkmamıştı hoca çekirdeği görünce okulda çekirdekmi yiyosun dedi yasak olduğunu söyledi ve tuttu elimden disipline götürdü yarında velimi çağırcaklarmış korkudan as nolu yardım edin şuan çok korkuyom ailem duyarsa ne valo oynarım ne pc açarım
Hoca zil çaldıktan sonra çekirdek yediğini fark edipte çekirdek yedin diye disipline neden versin :D
Troll konu gibi geldi
ama doğruysa anlat ailene, anlarlar durumun ne olduğunu

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
hoca seni tenefüste yediğini gördüğü için toparlarsın bence. Derste yesen hakkıdır da tenefüs garip

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
bence %100 çok saçmaymış çekirdek adam mı öldürüyor Biz derste telefon oynuyoruz görünce sadece 1 derslik alıyor ders sonu veriyor çok saçmaymış olay.

pc ustasi1

80+ Silver
Top Bottom