Arama sonuçları: *

• Users: FatZeus
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FatZeus

Her Üniversite Bölümü Mü Kötü?

2. FatZeus

Yusuf manasız manasız konuşup benim ve insanların asabını bozma alıntılama yorumlarımı olur mu?
  3. FatZeus

Atamayı sen yapacan galiba
  4. FatZeus

Hacı hangi bölümde okursan oku sana kalmış bir şey bu. Eğlenip okulunu bitirebilirsin başarılı bir şekilde. Kendini sıkıp okulunu okul 1. si olarak bitirebilirsin. Çok opsiyon var bu yönde senin seçimine ve yönlemine kalmış bir şey bu. Hayat tecrübelerle dolu yaşadıkça öğreniyorsun. Gerçekten...
  5. FatZeus

Daha yeni kanal tedaviden çıktım geldim. Şu mesajı gördüm. Niye çekmeyesin para kazanabileceksen çevrende varsa açarsın dişçi y aparsın tedavini. :D Ben 27 yaşındayım iyi kötü para kazanıyorum (asgarinin 2-3 tık üstü) tanıdık dişçim benden 2 3 yaş büyük adamın altında audi arabası var...
  6. FatZeus

2.kez mezuna kalınır mı?

Muhammet bu durumu forumdan çok ailenle oturup konuşmanda gerekiyor. Burda senin isteğin önemli ailen seni elbet istersen destekleyecek lakin kendine inancın yoksa boşa ne kendini ne de aileni yor.
  7. FatZeus

2.kez mezuna kalınır mı?

Tecrübeyle sabit. 4 yıllık dandik bölümleri düşünüyorsan ya hazırlanırım tekrar girerim diyorsan kendini kandırırsın girdin diyelim boşa 4 yılın gider eğer istediğin bölümün iş imkani vs yoksa ( Bknz; işletme ). Onun dışında kendine inanmıyorsan boşa ne ailene para harcat ne kendini derbeder...
  8. FatZeus

Korece R/L nasıl okunur?

9. FatZeus

Korece R/L nasıl okunur?

Ön yargı çok kötü bir şey. ( Korece bilmiyorum) 🙃
  10. FatZeus

Burs Başvurusunda Bulunmak İstiyorum

Burs almak utanılacak bir şey değil. Lakin burs alabilmen için geçerli sebeplerin olması gerekiyor. Okumadığın için bursu alman imkansıza yakın bir şey. Durumunuz iyi değilse bulunduğunuz şehrin sosyal yardımlaşma merkezine başvurabilirsiniz (Çok ümit etmeyin ama. Alırsanız aylık 1200₺ 12 ay...
  11. FatZeus

Antalya'da Okumak Çok mu Masraflı ?

Bir çok şey yapardın (:
  12. FatZeus

Şu an kumar yurt dışında okumak. Yazmışsın Euro 20 iken okumak istiyordum şu an 30 diye. Mevcut bir arkadaşım var şu an rusya'da okuyor evinin kirası 1500 lira birden arttı. 🙃
  13. FatZeus

Benim arkadaşlarım vardı ikisi ukrayna'da okuyorlardı. Hem eğleniyorlardı hem okuyorlardı. O zamanlar dolar ne kadar hatırlamıyorum ama hayatlarını yaşıyorlardı 🙃
  14. FatZeus

Bu dönemde artık insanlar kendi şehrindeki okulları seçiyor. Eskiden (2015-2017) millet yurt dışında (rusya, ukrayna) okuyayım derdi. Şimdi adamlar şehir değiştiremiyor. Some turkish ekonomi problems 🙃
  15. FatZeus

Antalya bir tık pahalı şehir. Belin bükülebilir hoş deli gibi her şey zamlanıyor oturacak bir yer bulamaz ortada kalırsın iyi düşün taşın (:
Top Bottom