Neler Yeni

Antalya'da Okumak Çok mu Masraflı ?

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Abiler kardeşler selamlar. Üniversite tercihlerimde 3. sıraya Akdeniz Üniversitesi yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali var ama fiyat konusunda beni korkutuyor. Altından kalkamayacağım bir durumda geri dönmek zorunda kalabilirim. Gerçekten çok mu pahalı olur ? Ve eğer 2. senemde bir eve çıkmayı düşünürsem ayakta kalabilir miyim ?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Antalya da yaşıyorum. Çok pahalı kardeşim. Aileden durumun iyiyse sorun yaşamazsın. Diğer türlü işin çok zor.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Antalya bir tık pahalı şehir. Belin bükülebilir hoş deli gibi her şey zamlanıyor oturacak bir yer bulamaz ortada kalırsın iyi düşün taşın :)

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antalya da yaşıyorum. Çok pahalı kardeşim. Aileden durumun iyiyse sorun yaşamazsın. Diğer türlü işin çok zor.
Teşekkürler. Biraz sıkıntılı olur o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalya bir tık pahalı şehir. Belin bükülebilir hoş deli gibi her şey zamlanıyor oturacak bir yer bulamaz ortada kalırsın iyi düşün taşın :)
İstemem :D Teşekkürler.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Teşekkürler. Biraz sıkıntılı olur o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstemem :D Teşekkürler.
Bu dönemde artık insanlar kendi şehrindeki okulları seçiyor. Eskiden (2015-2017) millet yurt dışında (rusya, ukrayna) okuyayım derdi. Şimdi adamlar şehir değiştiremiyor. Some turkish ekonomi problems 🙃

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
Abiler kardeşler selamlar. Üniversite tercihlerimde 3. sıraya Akdeniz Üniversitesi yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali var ama fiyat konusunda beni korkutuyor. Altından kalkamayacağım bir durumda geri dönmek zorunda kalabilirim. Gerçekten çok mu pahalı olur ? Ve eğer 2. senemde bir eve çıkmayı düşünürsem ayakta kalabilir miyim ?
Hocam gidip muşta bile okumaya kalksanız artık pahalı

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gidip muşta bile okumaya kalksanız artık pahalı
Tabi ki de öyle. Fakat Antalya'nın deniz kenarında bulunması ve turizm şehri olması da fiyatını arttıran etkenler diye düşünüyorum. Akdeniz yerine Sakarya da yazabileceğimi düşünüyorum mesela. Sakarya ve Antalya'daki fiyatların aynı olduğunu düşünmüyorum. Sizce nasıl ? Yaşıyorsanız ya da görüp duyduysanız tabi daha iyi biliyor olabilirsiniz. Dinlemek isterim. Benim içimden de Akdeniz geçiyor gerçekten ama ailemi sıkıntıya düşürmek istemiyorum. Babam emekli oldu çünkü. Annem de çalışmıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Bu dönemde artık insanlar kendi şehrindeki okulları seçiyor. Eskiden (2015-2017) millet yurt dışında (rusya, ukrayna) okuyayım derdi. Şimdi adamlar şehir değiştiremiyor. Some turkish ekonomi problems 🙃
Makedonya da okuyacaktım yıllık 7000tl ye mavi diploma veriyorlardı.

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Maalesef. Ben de Almanya'da okuyayım diyordum. Euro 20 civarıyken. Bir anda 30 oldu.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Makedonya da okuyacaktım yıllık 7000tl ye mavi diploma veriyorlardı.
Benim arkadaşlarım vardı ikisi ukrayna'da okuyorlardı. Hem eğleniyorlardı hem okuyorlardı. O zamanlar dolar ne kadar hatırlamıyorum ama hayatlarını yaşıyorlardı 🙃

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Benim arkadaşlarım vardı ikisi ukrayna'da okuyorlardı. Hem eğleniyorlardı hem okuyorlardı. O zamanlar dolar ne kadar hatırlamıyorum ama hayatlarını yaşıyorlardı 🙃
Türk gencinin gençliğini yaşayamaması..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Kesinlikle pişman olduğum tek hata diyebilirim. Hem dil öğrenir hemde avrupaya açılırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,723
Üyeler
165,721
Son üye
umranjewv
Top Bottom