Neler Yeni

Antalya'da Okumak Çok mu Masraflı ?

SnareEcho

80+ Silver
Abiler kardeşler selamlar. Üniversite tercihlerimde 3. sıraya Akdeniz Üniversitesi yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali var ama fiyat konusunda beni korkutuyor. Altından kalkamayacağım bir durumda geri dönmek zorunda kalabilirim. Gerçekten çok mu pahalı olur ? Ve eğer 2. senemde bir eve çıkmayı düşünürsem ayakta kalabilir miyim ?
Türkiye'de okumak masraflı.

YazılımKafa

80+ Silver
Tabi ki de öyle. Fakat Antalya'nın deniz kenarında bulunması ve turizm şehri olması da fiyatını arttıran etkenler diye düşünüyorum. Akdeniz yerine Sakarya da yazabileceğimi düşünüyorum mesela. Sakarya ve Antalya'daki fiyatların aynı olduğunu düşünmüyorum. Sizce nasıl ? Yaşıyorsanız ya da görüp duyduysanız tabi daha iyi biliyor olabilirsiniz. Dinlemek isterim. Benim içimden de Akdeniz geçiyor gerçekten ama ailemi sıkıntıya düşürmek istemiyorum. Babam emekli oldu çünkü. Annem de çalışmıyor.
Sakarya da ortalama 4 bin ödersin en az. Yurt ev apart ortalama söylüyorum. En kötü 3 bin zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakarya da ortalama 4 bin ödersin en az. Yurt ev apart ortalama söylüyorum. En kötü 3 bin zaten
1+1 ler 6 bin civarı

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1+1 ler 6 bin civarı
Eyvallah hocam. Siz Sakarya'da mısınız ? Zaten tek kalacak değilim. Bir arkadaşımla kaldığımda yarıya iniyor. Baktığımda üniversitenin imkanları da iyiydi ve sanayi bölgesinde yani. Ailem akrabalarla konuştuğunda cebinden her ay 10k 20 k para çıkacak falan dediler. Şimdi emin olmadığım bir üniversite de yazmak istemiyorum açıkcası. Hacı Bayram Veli Üniversitesi yazdıracaklar galiba 3. tercihime. Ama orayla da ilgili bir şey bulamadım internette. Emin olamıyorum.

YazılımKafa

80+ Silver
Eyvallah hocam. Siz Sakarya'da mısınız ? Zaten tek kalacak değilim. Bir arkadaşımla kaldığımda yarıya iniyor. Baktığımda üniversitenin imkanları da iyiydi ve sanayi bölgesinde yani. Ailem akrabalarla konuştuğunda cebinden her ay 10k 20 k para çıkacak falan dediler. Şimdi emin olmadığım bir üniversite de yazmak istemiyorum açıkcası. Hacı Bayram Veli Üniversitesi yazdıracaklar galiba 3. tercihime. Ama orayla da ilgili bir şey bulamadım internette. Emin olamıyorum.
Sakarya da okuyorum. Fiyatları zaten 2 kişiye göre dedim. Kalacak yer için eğer eylüle falan kalırsan muhtemelen 5-6 bin verirsin. Şuan 4 bin bandında. Okulda 2 öğün yiyebilirsin, bir öğün 5₺ ydi geçen sene. Kendine göre burdan hesap yaparsın. 10k falan çok abartı söylemişler.

Top Bottom