Neler Yeni

Antalya'da Okumak Çok mu Masraflı ?

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Türk gencinin gençliğini yaşayamaması..
Şu an kumar yurt dışında okumak. Yazmışsın Euro 20 iken okumak istiyordum şu an 30 diye. Mevcut bir arkadaşım var şu an rusya'da okuyor evinin kirası 1500 lira birden arttı. 🙃

melidoas6

80+ Silver
Abiler kardeşler selamlar. Üniversite tercihlerimde 3. sıraya Akdeniz Üniversitesi yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali var ama fiyat konusunda beni korkutuyor. Altından kalkamayacağım bir durumda geri dönmek zorunda kalabilirim. Gerçekten çok mu pahalı olur ? Ve eğer 2. senemde bir eve çıkmayı düşünürsem ayakta kalabilir miyim ?
Aile durumun çok iyi değilse eve çıkmayı unut. Ev kiraları aldı başını gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
GençVAŞAK
Antalya her konuda çok güzeldir, doğası, suyu, havası ve turizm bakımından harika bir yerdir 2 şeyi dışında. Pahalı olması ve Sıcak Havası.
Akdeniz Üniversitesi ne gidip kendi gözümle görme fırsatım oldu, gayet güzel, büyük bir kampüs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalya her konuda çok güzeldir, doğası, suyu, havası ve turizm bakımından harika bir yerdir 2 şeyi dışında. Pahalı olması ve Sıcak Havası.
Akdeniz Üniversitesi ne gidip kendi gözümle görme fırsatım oldu, gayet güzel, büyük bir kampüs
Bir de o üniversiteye gidersen yurdu kazanmanı öneririm, kira fiyatları çok uçuk

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Şu an kumar yurt dışında okumak. Yazmışsın Euro 20 iken okumak istiyordum şu an 30 diye. Mevcut bir arkadaşım var şu an rusya'da okuyor evinin kirası 1500 lira birden arttı. 🙃
Kötüymüş

Bir de o üniversiteye gidersen yurdu kazanmanı öneririm, kira fiyatları çok uçuk
Teşekkürler. Beni de etkileyen şeyler bunlar oldu zaten. Antalya'nın güzellikleri ve canlılığı. Özellikle de kampüs çok güzel gerçekten. Yurtlar ne derecede güzel olur ? Genellikle yemeklerin kötülüğünden ve bir odada birden fazla kişi kalmanın rahatsız edici olduğunu söylüyorlar.

Sakarya'nın da kampüsü çok iyi değil ondan dolayı pek isteyemedim. Yoksa güzel üniversite. Özellikle ÇAP imkanı ve zorunlu stajı güzel.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Başlığa cevap veriorum EVET!
tost olmuş 90 tl hamm..

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Çağatay Yılmaz
Abiler kardeşler selamlar. Üniversite tercihlerimde 3. sıraya Akdeniz Üniversitesi yazmayı düşünüyorum ve gelme ihtimali var ama fiyat konusunda beni korkutuyor. Altından kalkamayacağım bir durumda geri dönmek zorunda kalabilirim. Gerçekten çok mu pahalı olur ? Ve eğer 2. senemde bir eve çıkmayı düşünürsem ayakta kalabilir miyim ?
kanka kiraları vesaire bilmem ama gıda vesaire fiyatlarına takılma

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Başlığa cevap veriorum EVET!
tost olmuş 90 TL hamm..
90 TL'ye tost mu olur hocam o ne öyle ? Abartmışlar gerçekten.

kanka kiraları vesaire bilmem ama gıda vesaire fiyatlarına takılma
Doğru diyorsun zaten çoğu gıda fiyatı zincir marketlerden alırsan her yerde aynı olur. Benim için daha çok konaklama imkanı önemli. Yurtta kalayım desem kafa dengi olmayan iğrenç kişiler çıksa ayvayı yerim. Bir arkadaşla eve çıksam desem kiralar çok yüksek. Ekonominin gçzünü seveyim. Gençliği düşürdüğü hale bak. Vesile olanlara buradan sevgiler :D

yusuftheayay

80+ Bronze
Alanyada okuyorum, zengin değilsen GELME

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Ömer
Tabi ki de öyle. Fakat Antalya'nın deniz kenarında bulunması ve turizm şehri olması da fiyatını arttıran etkenler diye düşünüyorum. Akdeniz yerine Sakarya da yazabileceğimi düşünüyorum mesela. Sakarya ve Antalya'daki fiyatların aynı olduğunu düşünmüyorum. Sizce nasıl ? Yaşıyorsanız ya da görüp duyduysanız tabi daha iyi biliyor olabilirsiniz. Dinlemek isterim. Benim içimden de Akdeniz geçiyor gerçekten ama ailemi sıkıntıya düşürmek istemiyorum. Babam emekli oldu çünkü. Annem de çalışmıyor.
Evet antalyada pahalı bence istanbulda puanınız yetiyorsa yerleşilebilir her ne kadar büyükşehir denilsede mahalle gibi bi yere giderseniz olabilir hem büyükşehirdede okumuş olursunuz

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Evet antalyada pahalı bence istanbulda puanınız yetiyorsa yerleşilebilir her ne kadar büyükşehir denilsede mahalle gibi bi yere giderseniz olabilir hem büyükşehirdede okumuş olursunuz
Teşekkürler.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Antalya çok pahalı bir yerdir. Öğrenci olarak giderseniz ek iş olmadan yalnızca KYK ile hayatta kalmanız neredeyse imkansız.

Top Bottom