Arama sonuçları: *

• Users: FronX
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FronX

Acil yardım edinnnnn

şansını dene dostum pek sanmıyorum ama
  2. FronX

Acil yardım edinnnnn

almaz eğer kontenjanı fazlaysa bir ihtimal
  3. FronX

boş derste telimi alan öğretmen

öyle bir hakkı yok şahsi malına el koyamaz
  4. FronX

kendisi kalkamayinca çavuşu kaldırıyor heralde neyse sen telefonu iste vermezlerse velinle git her türlü vermek zorundalar disiplin işi okula kalmış hiç belli olmaz
  5. FronX

sen zaten böyle anlamaya devam edersen tabi tahtaya kalkamazsin
  6. FronX

Matematik ortalamam 42, Teşekkür belgesi alırmıyım?

45'i geçmesi lazım sadece fenden kalıyosan fen hocandan azıcık puan dilen belge alamıcam hocam falan de verir büyük ihtimal
  7. FronX

Lgs^ye az kaldı , konuları yetiştirebilir miyim?

radi düşünüyodum aslında
  8. FronX

Lgs saysal fullemek için ne yapmak genellikle sayısal bölümde 16 mat 16-17 fen

test çözcen başka çare mi var
  9. FronX

Ölçülmüş ve algılanmış yetenek arasındaki fark nedir?

ChatGPT'ye yazdırsana Ölçülmüş yetenek, bir kişinin belirli bir test, sınav veya ölçüm aracı kullanılarak ölçülen ve belirlenen bir yetenek seviyesidir. Örneğin, matematik yeteneğini ölçmek için yapılan bir test sonucunda kişinin matematik yeteneğinin belirli bir seviyede olduğu...
  10. FronX

ne ki 4. ünite? ben türkçe de hiç bir konuyu bilmiyorum. daha yüklem fiilimsi ne demek falan onları hiç bilmiyorum ama son denemem 19-1 geldi türkçe de. tek yanlışım fiilimsilerdi diğerlerini mantıkla çözüyordum. okuduğumu her zaman anlardım hala daha anlıyorum o yüzden türkçe pek sorun değil...
  11. FronX

başta konuları öğrenip videolarını izleyip kolay kazanım testleri çözmeye çalış onlardan çöze çöze yavaştan alışırsın sınava 1 ay kala da beceri temelli soruları çözersin full şehrinde ki düzgün bi anadolu lisesine girersin 1680541694 Benim de aynı şekil şuan valoda dia2'yim yüceliğe kasıyorum...
  12. FronX

lgs ye 3 ay kala matematik nasıl halledilir

Ailenin durumu var ise özel ders al
  13. FronX

Lgs de 370-400 puan almak için ne kadar çalışmam gerekir?

sadece ilk dönem soruları olacağı için bu yıl daha rahat eder ilk dönem çalışmayanlar sonuçta konular azaldı bir sürü konu öğrenip hepsinden 50 soru çözmek yerine yarısı kadar konu öğrenip 100 tane soru çözebilirsin ben şuan günün yarısında evde bilgisayar başında diğer yarısı da dışardayım daha...
  14. FronX

Yarın okullar açılıyor.

Abi tatil bi ise yaramadı ya tam tatil başında mouse u sattım yeni alıcam diye mouse u alana kadar tatil bitti geçen gün aldım hala gelmedi ben bu tatilden ne anladım bozuk rival 3 wireless la idare etmeye çalışıyom aşırı takılıyo god of war bile oynanmıyo
  15. FronX

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

hız yayınları iyidir ünlüler karması zaten güzel gezegeni duymadım daha önce
  16. FronX

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

sadece 1.dönem olarak aşağıda ki iş görür konuları iyice öğrendikten sonra bu denemeler aşırı işine yarar https://www.trendyol.com/unluler-karmasi/unluler-karmasi-2023-lgs-1-donem-10-karma-deneme-p-417512115?boutiqueId=61&merchantId=658778
  17. FronX

1 HAFTA OKULLAR TATİL!!!

ondan benimde bir fikrim yok hocam
  18. FronX

1 HAFTA OKULLAR TATİL!!!

Aynen hocam ilk başta sadece 10 il tatil oldu sizin bi yanlışınız yok sonradan kararı değiştirdiler
  19. FronX

ÇOĞU ILLERDE ÖĞRENCILER IÇIN MÜJDE YARIN OKULLAR TATIL

ah be hocam :D
  20. FronX

ÇOĞU ILLERDE ÖĞRENCILER IÇIN MÜJDE YARIN OKULLAR TATIL

Hocam bir tek kar yağan yerlerde mi tatil ya bizim burda da yağmur var dısarı cıkınca donuyoz hani bize tatil
Top Bottom