Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Tam olarak sıfır değil de giriş seviyesi üzerinden diyebiliriz.
  2. Furkan Karagülle

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

https://www.youtube.com/playlist?list=PLp9-shPIqO8OnxLVnrfl_47QRkE0yRLyi Bu oynatma listesini dikkatli ve özenli bir şekilde bitirmeni öneririm. B2+ seviyesine ulaşabilirsin.
  3. Furkan Karagülle

[SORUN ÇÖZÜLDÜ]

Olacağını sanmıyorum.
  4. Furkan Karagülle

Düşük netlerle üniversite tercihleri yapılmalı mı sizce?

İki yıllık bölümler gelir, hiç önermem. Tekrar mezuna kalın ve disiplinli bir şekilde ders çalışın. TR'de önde gelen üniversitelerden birinde bilgisayar mühendisliği istiyorum ama bu sene gelmez.
  5. Furkan Karagülle

Düşük netlerle üniversite tercihleri yapılmalı mı sizce?

Netlerim; TYT: 93 - 101 AYT: 54 - 67 Tekrar mezuna kalacağım, diyeceklerim bu kadar. Son bir aydaki en düşük ve en yüksek deneme netlerimi yazdım.
  6. Furkan Karagülle

YKS'de İyi Sıralama Yapsaydınız Hangi Bölümü Tercih Ederdiniz?

Biraz zor. Ama bunu bilemeyiz, elinden geleni yap dostum. Olmazsa mezuna kalırsın.
  7. Furkan Karagülle

TYT için baz alacak olursak evet mümkün. Öncelikle Türkçe dil bilgisini genel tekrar videoları izleyerek ve soru çözerek tamamlayabilirsin. Bu dediğim ara vermeden yaklaşık 14 saat sürecektir. Eğer kendini zorlarsan bir günde yapılabilir. Matematikte çok çıtır sorular oluyor. Onlar için de...
  8. Furkan Karagülle

Türkiye'de geçerli olan herhangi bir bölüme dahil olacak kadar yüksek sıralama yaptınız diyelim. Hangi bölümü neden tercih ederdiniz?
  9. Furkan Karagülle

KYK Yurdu İçin Gelir Durumu Nereden Öğrenilir?

Devlet yurdunda kalmak için gerekli şartlar nelerdir? Öğrencilerin devlet yurtlarında kalmak için sağlaması gereken birtakım koşullar mevcuttur. Bu koşullar şöyle açıklanabilir; Öğrencinin yükseköğretim kurumunda örgün öğrenim görmesi gerekir. Öğrenim gördüğü yükseköğretim kurumu, ikamet...
  10. Furkan Karagülle

KYK Yurdu İçin Gelir Durumu Nereden Öğrenilir?

KYK için öğrencinin gelirinin asgari tutarın altında olması gerekiyormuş. Bu gelir tutarını nereden öğreniyorlar, bilen var mı?
  11. Furkan Karagülle

Üniversite Okumayıp Vinç Operatörü Olmak

Her şey maaş değildir. Elzem olan yaptığın işi severek yapmaktır.
  12. Furkan Karagülle

Bu yaştan sonra tıp okunur mu?

Hâlen geç değil. Maddi açıdan sorun yaşamayacaksan tekrar sınava hazırlanabilirsin.
  13. Furkan Karagülle

Yine dönem ödevi verildi proje yapmam lazım

Birkaç tane elektro mıknatıs yapmanız gerekiyor bobin teli kullanarak. İçlerinden metal bilye geçtiğinde ivme kazanacaktır.
  14. Furkan Karagülle

Yine dönem ödevi verildi proje yapmam lazım

Küçük bir parçacık hızlandırıcı yapılabilir. Tabii model olacak şekilde.
  15. Furkan Karagülle

Antalya -İsparta gezisine gidilir mi sizce ?

Fiyat bana oldukça ucuz geldi. Şahsen bindiğim araca yakıt olarak en az 3.000 TL koymak zorunda kalıyorum bir yerlere keyifle gidebilmek için.
  16. Furkan Karagülle

Üniversite İlk Seneden Dondurulup Bırakılabilir Mi?

Psikoloji bölümünde öğrenim gören bir arkadaşım var ve henüz hazırlık okuyor. Bir sonraki sene üniversiteyi dondurup YKS'ye çalışmayı planlıyor. YKS'de ulaşmak istediği sıralamaya ulaşırsa veterinerlik bölümünü okuyacak. Bu bağlamda OBP kırık olarak devam eder mi? şu anki gitmiş olduğu...
  17. Furkan Karagülle

YKS 2024 - Soru Çözümü, Deneme Analizi..

Kuralı yaklaşık 10 dakika oluyor. Konunun ilk gönderisinde link mevcut.
  18. Furkan Karagülle

Telegram hiç aklıma gelmedi. En mantıklısı aslında.
  19. Furkan Karagülle

WhatsApp da güven sorunu oluşturur.. İki tarafı sıkıntılı değnek misali.
Top Bottom