Neler Yeni

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan
Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Şu an altyazılı dizi ve film izliyorum. İngilizcem sıfır seviyesinde. Nereden başlamalıyım? Hocam, YouTube'dan bir kaynak öneriniz var mı?
Gerçekten ne kadar sıfır bilemediğimden bir şey diyemiyorum.İnsanlarla mesajlaşacağın birşeyler uygulama oyun vs kullanabilirsin dilbilgisini konuları bütün bütün yutmanı sağlıyor. Ben ticaret oyunu oynuyordum ortaokulda. Lisede de dizi falan işte. Direkt dilbilgisi ihtiyacın varsa ders için acilse aç çalış chatgptye sor anlat bana bunu de googledan kendine uygun kaynak bulursun.Telaffuzlar için youtubeda birsürü etkinlik paylaşan sayfa var dil öğretme amaçlı.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan
Gerçekten ne kadar sıfır bilemediğimden bir şey diyemiyorum.İnsanlarla mesajlaşacağın birşeyler uygulama oyun vs kullanabilirsin dilbilgisini konuları bütün bütün yutmanı sağlıyor. Ben ticaret oyunu oynuyordum ortaokulda. Lisede de dizi falan işte. Direkt dilbilgisi ihtiyacın varsa ders için acilse aç çalış chatgptye sor anlat bana bunu de googledan kendine uygun kaynak bulursun.Telaffuzlar için youtubeda birsürü etkinlik paylaşan sayfa var dil öğretme amaçlı.
Diğer dönem İngilizce dersini alacağım, henüz başlamadı. Artık öğrenmeye başlasam diyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Diğer dönem İngilizce dersini alacağım, henüz başlamadı. Artık öğrenmeye başlasam diyorum.
Dediğim yöntemlerden faydalı geldiğini hissettiğinle ilerle. Çok basit ingilizce kullanan hobi videoları veya hiç bulamazsan çizgi filmlerle başla gerçekten 0san ve how I met your mother izleyebildiğinde direk başla çok iyi dizi ve acayip ingilizce öğretir bence. Ahlaksız konu çok tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Vaga

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
nasil ogrene bilirsin bilmiyorum ama tavsiye verebilirim ingilizce ders kitaplari al 6-10 siniflar arasi kitapdaki bildigin veya zayif bildigin tum kelimeleri excel dosyasina yaz sirala sonra gunde biraz biraz ogren 6 aya falan baya soz toplarsin ben oyle yaptim sinavlardan yuksek aliyorum bu taktikle

• Beğen

TahinPekmez

80+ Silver
ilk basta kelime ezberle, mesela düzensiz fiilleri. sonra basit cümle lerden.basla

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Beğen

TahinPekmez

80+ Silver
  • Beğen

fox1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
fox
ben online ne kadar denesem de işe yaramadı maalesef hiçbir verim alamadım
Sınıf hocamı allah bana gönderdi, kendisi kurs merkezinde bana ingilizce öğretiyor gerçekten de iyi anlıyor insan

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Online kurslarda pasif öğrenme olur, aktif bir şekilde öğrenmek gerekir yani yüzyüze ve pratik konuşa konuşa ...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,726
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom