Gerçekten ne kadar sıfır bilemediğimden bir şey diyemiyorum.İnsanlarla mesajlaşacağın birşeyler uygulama oyun vs kullanabilirsin dilbilgisini konuları bütün bütün yutmanı sağlıyor. Ben ticaret oyunu oynuyordum ortaokulda. Lisede de dizi falan işte. Direkt dilbilgisi ihtiyacın varsa ders için acilse aç çalış chatgptye sor anlat bana bunu de googledan kendine uygun kaynak bulursun.Telaffuzlar için youtubeda birsürü etkinlik paylaşan sayfa var dil öğretme amaçlı.Şu an altyazılı dizi ve film izliyorum. İngilizcem sıfır seviyesinde. Nereden başlamalıyım? Hocam, YouTube'dan bir kaynak öneriniz var mı?
Diğer dönem İngilizce dersini alacağım, henüz başlamadı. Artık öğrenmeye başlasam diyorum.Gerçekten ne kadar sıfır bilemediğimden bir şey diyemiyorum.İnsanlarla mesajlaşacağın birşeyler uygulama oyun vs kullanabilirsin dilbilgisini konuları bütün bütün yutmanı sağlıyor. Ben ticaret oyunu oynuyordum ortaokulda. Lisede de dizi falan işte. Direkt dilbilgisi ihtiyacın varsa ders için acilse aç çalış chatgptye sor anlat bana bunu de googledan kendine uygun kaynak bulursun.Telaffuzlar için youtubeda birsürü etkinlik paylaşan sayfa var dil öğretme amaçlı.
Dediğim yöntemlerden faydalı geldiğini hissettiğinle ilerle. Çok basit ingilizce kullanan hobi videoları veya hiç bulamazsan çizgi filmlerle başla gerçekten 0san ve how I met your mother izleyebildiğinde direk başla çok iyi dizi ve acayip ingilizce öğretir bence. Ahlaksız konu çok tabi.Diğer dönem İngilizce dersini alacağım, henüz başlamadı. Artık öğrenmeye başlasam diyorum.
nasil ogrene bilirsin bilmiyorum ama tavsiye verebilirim ingilizce ders kitaplari al 6-10 siniflar arasi kitapdaki bildigin veya zayif bildigin tum kelimeleri excel dosyasina yaz sirala sonra gunde biraz biraz ogren 6 aya falan baya soz toplarsin ben oyle yaptim sinavlardan yuksek aliyorum bu taktikleMerhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
bu kaynak sıfır bir kişi için mi ?
başka yerden de bakabilirsin. Türkçesine de bakezberlemeye nasıl başlayabilirim hangi kelimeleri nerden ezberleyim?