Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

Yeni Çalışmaya Başladım Olduğum Konudan mı Başlayım yoksa ilk konudan mı?

Öncelik olarak mevcut konularını ilerlet boş zamanlarındada temel bilgilere dayan derim hem bu sayede derslerden kalmazsın zaten youtubede araştırma yaparsan çoğu youtuber bir konuya dayanırken konu için gereken alt konulara kadar özetle iniyor
  2. Göktürk ArdaHan

Okulu Bırakmalı mıyım?

Sana tavsiyem meslek lisesine geçme çıraklığada eşşek gibi çalışırsın 5-6 bin liraya
  3. Göktürk ArdaHan

Şu soruya bakar mısınız? Sadece 119 mu değil mi onu söyleyin acill

Ben sözelcide değilim krnrnfkdkjrjg ama sınavda buna benzer soru çıkarsa kopya veririm
  4. Göktürk ArdaHan

Meslek lisesinde bilişim

Geçilebilir diye biliyom 11 ve 12 lerde sıkıntı oluyordu en son bizde böyleydi
  5. Göktürk ArdaHan

Meslek lisesinde bilişim

Aklın varsa çıraklık geçme yeter
  6. Göktürk ArdaHan

Meslek lisesinde bilişim

Bilişim okulunda alan olarak olsa bile bilişim üzerine iş vereni zor bulursun
  7. Göktürk ArdaHan

LGS SONUCU DEĞİŞTİ NAPMALIYIM?

Yok üniye askeriyeden geçicem öyle okuyucam askeriyeden devam edicem şuan çalışıyom elektrik üzeri ustayım ilk 138 puanla istanbul kurtköy harnandere hazerfen lisesini tutturdum atolyesi falan baya geniş iyi bir okul ordan pendik bahçelievler msm çıraklık lisesine geçtim ordan işte elektrik ve...
  8. Göktürk ArdaHan

Lise bitti
  9. Göktürk ArdaHan

Evet yanlışlar doğruları baya yutmuş
  10. Göktürk ArdaHan

Ah bilsen hepsi sayısal ve sözel yüzünden
  11. Göktürk ArdaHan

Benim puan 138'di şimdi elektrik mevzunuyum
  12. Göktürk ArdaHan

🔥 2 BAKANIN İSTİFASI AN MESELESİ!

Evet Aklımda Zaten Vatan İçin Atalarımın Karşısına Düzgün Bir Sıfat İle Çıkabilmek Ve Ben Çabaladım Diyebilmek İçin
  13. Göktürk ArdaHan

Aslında bizler bir araya gelip'de Türklüğün Özünü Anlatan Bir Karükatür Çizgi Filmi Yaparak Tarihimizi Yayabilir Bizden Daha Genç Olan Neslin Soyuna Daha Hakik.Bireyler Olarak Yetişmesini Sağlayabiliriz Bizler Çoğu Şeyi Bu Şekilde Bile Yapabiliriz Hidra Ve Norm Ender bestelerinde bile milleti...
  14. Göktürk ArdaHan

Şuan ülkenin vaziyetine bakınca zafer partisine bile şüphe ile.yanaşıyorum
  15. Göktürk ArdaHan

Ama bizlerde sorumluluklarımızı bilmezsek daha beter duruma.gelir ve en kötüsü baştakilerin Dinlerinin Dahi Dünya Genelinde Sarsılmış ve iftiralanmış olması ben hayatımı askeriyeye atadım elimden geleni yapacağım ama mevlana bir başına dönse ne olacak
  16. Göktürk ArdaHan

Ama şuda var geçen askerdeki kuzenin yanına gittim albay geliyor bunlar ellerinde telefon kafada şapka yok selam yok öylece albay gitti askeriyedeki düzeni bile dağıtmaya çalışıyorlar bu sebepten ötürü askeriye'de seçtim hayatı subaylık sınavlarına gireceğim kara harp okulları kapandı TSK...
  17. Göktürk ArdaHan

Başımızda büyük tehditler var ama ne yapacağız bilemiyorum ülkede demokrasi yokki el koyasın tek umut askeriye ve millet olarak kaldık 1719678672 Hepsi öğrenciler okumasın diye ellerinden geleni yaptılar amerika veya başka.herhangi bir ülkede sağlık bakanı akademik bilginin sınırını yukarılara...
Top Bottom