Neler Yeni

Yeni Çalışmaya Başladım Olduğum Konudan mı Başlayım yoksa ilk konudan mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Şoray
11.sınıf sayısal öğrencisiyim 1.dönem 74 ortalamam vardı derslerim çok kötüydü kimyadan kaldım hatta şimdi ders çalışmaya başlamaya karar verdim test kitapları aldım taa ilk konulardın mı başlayım çalışmaya yoksa şuan olduğum konudan itibaren mi çalışayım lütfen deneyimli bilen kişiler cevap versin teşekkürler.

Shourd

80+ Gold
11.sınıf sayısal öğrencisiyim 1.dönem 74 ortalamam vardı derslerim çok kötüydü kimyadan kaldım hatta şimdi ders çalışmaya başlamaya karar verdim test kitapları aldım taa ilk konulardın mı başlayım çalışmaya yoksa şuan olduğum konudan itibaren mi çalışayım lütfen deneyimli bilen kişiler cevap versin teşekkürler.
Temeleri ilk düzelt derim yoksa sıkıntı olur bu neydi bu neydi diyerek dönersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Şoray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temeleri ilk düzelt derim yoksa sıkıntı olur bu neydi bu neydi diyerek dönersin
reis zaman yok ki eski konulardan başlasam şuan olduğum konulardan geri kalıcam okul bitecek ben daha şuan olduğum konuda olurum o zaman

Shourd

80+ Gold
reis zaman yok ki eski konulardan başlasam şuan olduğum konulardan geri kalıcam okul bitecek ben daha şuan olduğum konuda olurum o zaman
Kaldığın konuları bitir demedim hallet dedim örneğin aşırı temelere girmeden öğrenip test çöz sayısalsın sayısal derslerde yap bunu temeli biraz düzelt anlicak düzwye gelip yeni konulara çalış maks 2-3 haftanı alır temeleri iyileştirmek tabi mükemmel olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Şoray
Kaldığın konuları bitir demedim hallet dedim örneğin aşırı temelere girmeden öğrenip test çöz sayısalsın sayısal derslerde yap bunu temeli biraz düzelt anlicak düzwye gelip yeni konulara çalış maks 2-3 haftanı alır temeleri iyileştirmek tabi mükemmel olmaz
o zaman onlara haftasonları bakmam daha mantıklı olur

Kenneth Omeruo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Mert Kaya
11. sınıfta 55 ve 52 ortalamalarla geçtim kendi bilgimle sayısal 375bin yaptım.
Sen çalışmaya şu an başlasan çok rahat başarırsın bir şeyler zamanın çok var ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Şoray
11. sınıfta 55 ve 52 ortalamalarla geçtim kendi bilgimle sayısal 375bin yaptım.
Sen çalışmaya şu an başlasan çok rahat başarırsın bir şeyler zamanın çok var ama ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.
helal olsun reis valla şuan hangi iştesin

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,533
İsim
Arda doğan
Öncelik olarak mevcut konularını ilerlet boş zamanlarındada temel bilgilere dayan derim hem bu sayede derslerden kalmazsın zaten youtubede araştırma yaparsan çoğu youtuber bir konuya dayanırken konu için gereken alt konulara kadar özetle iniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,055,081
Üyeler
167,602
Son üye
quanzy
Top Bottom