Arama sonuçları: *

• Users: Goatseb
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Goatseb

DGS ne kadar mantıklı?

İyi sıralama yapabileceğini düşünüyorsan ve AYT'de iyi değilsen denenebilir. En kötü 10K sıralama yapman lazım ama şuanki duruma göre.
  2. Goatseb

Dgs İle Mühendi̇sli̇ğe Geçmek Zor Mu?

Yeter ki önlisans mezunu ol. İstediğinde girersin. YKS gibi düşün.
  3. Goatseb

Diğer sene girebilirsin evet.
  4. Goatseb

Çalışana zor değil. Azim et yeter ki. Bende 2 senedir kazanamadım bu sene inşaat mühendisliğine yerleştim. Kontenjanlar sorun sadece ona da iyileştirme yaparlarsa daha iyi olur. İyi bir sıralama yaparsan yerleşirsin. Otomotiv geçen senelerde çok düşüktü bu sene bir tık yükseldi. 1695739443...
  5. Goatseb

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.

Sağlık olsun, bu sene ki kontenjanlar ile yerleşmek zordu.
  6. Goatseb

DGS yerleştirme sonuçları açıklandı.

Hayırlı olsun herkese.
  7. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Daha önce önlisans okuduğum için aynı derslerden muafiyet (dersleri saydırma) şansım var. Konu hakkında bilgi alacaktım.
  8. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Anladım hocam teşekkür ederim. Muafiyet konusunda bilginiz var mı?
  9. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

KYK lar kaç kişilik oluyor?
  10. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Devlet yurdu çıkmazsa mecbur özel yurda gideceğim, ama doğuda İstanbul kadar pahalı değildir herhalde.
  11. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

O ihtimali de düşünüyorum işte. KYK larda durum nasıl odalar felan kaç kişilik? 1693754993 Teşekkürler, inceledim ama sonuçta bunun 2. 3. Sınıfı var her türlü maraşa gitmem gerekecek. O zaman ne olur giderlerim düşünmem lazım
  12. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Çünkü okuduğum önlisans bölümünden sadece ikisine geçebiliyorum 1693754679 Bu yazdığınız fiyatlar geçen seneye mi ait? Yaklaşık 2000 TL ile ayı çıkarabiliyorsanız gayet iyi. Devlet yurdu çıkacağını bilsem yazarım şehir dışını da emin değilim
  13. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Giderlerin ne kadar oluyor? Öncelik kendi şehrim tabi ama şehir dışı da yazmayı düşünüyorum
  14. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Ailemin üstüne ev var birde, çıkmama ihtimallerini arttıran bir durum. KYK için masraflar ne oluyor? hiç tecrübem yok o konuda.
  15. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Sadece inşaat mühendisliği yada mimarlık yazabilirim. Ege de giderlerim tahmini ne kadar olur? 1693731235 Zaten gitsem de ev değil de yurtta kalırım diye düşünmüştüm. Yurt ücretleri de o kadar pahalıysa hiç yazmam Adıyaman'ı.
  16. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Mühendislik, Adana.
  17. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Yaşadığım şehir 282.1 den kapatmış geçen sene. Kontenjan az olmasa yerleşebilirdim diye düşünüyordum. Geçtiğimiz seneler hep 280-285 den kapatmıştı.
  18. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Net bir fikir edinemedim o yüzden belki yurtta olanlar yardımcı olur diye düşündüm. 1693671047 284.6
  19. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Bende DGS ile yerleşmeye çalışıyorum ama kontenjan az oluşu tedirgin ediyor. O yüzden alta Adıyaman Kahramanmaraş Malatya felan yazacağım.
  20. Goatseb

Yurt ücretleri hakkında.

Malatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.
Top Bottom