yuh o neymiş öyle mülteci kampı gibi 8 kişiKYK en pahalısı 570TL şu an. Benim okuduğum şehir 3bin-15bin arası değişiyor fakat 3 binlik yurtta 8 kişi kalıyorsun.
yazık la Almanyada 1 kişilik yurtlar 300-500 euro arasındaKYK en pahalısı 570TL şu an. Benim okuduğum şehir 3bin-15bin arası değişiyor fakat 3 binlik yurtta 8 kişi kalıyorsun.
yuh o neymiş öyle mülteci kampı gibi 8 kişi
Siz buna şaşıryorsunuzda bazı kyk yurtları hayla böyleyazık la Almanyada 1 kişilik yurtlar 300-500 euro arasında
Siz buna şaşıryorsunuzda bazı kyk yurtları hayla böyle
Hocam okuyacağınız şehire göre fiyatlar değişkenlik gösterir. Balıkesir için konuşucam o yüzden sadece. Balıkesirde ortalama 5-12K arası diyebilirim.
Malatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.KYK en pahalısı 570TL şu an. Benim okuduğum şehir 3bin-15bin arası değişiyor fakat 3 binlik yurtta 8 kişi kalıyorsun.
özel yurtlar kaç kişilikBen DGS ye girdim puanım istediğim devlet üniversitelerine falan yetmiyor. Gidip Afyon, Kayseri, Amasya, Konya gibi şehirlerde aylık ortalama 10-15K (Ev kirası, faturalar, yeme içme mutfak masrafı vs.) masrafı yapmak yerine İstanbul da özel üniversite okumaya karar verdim. Kiralar vs. şaka gibi geliyor bana. İnsanlar hayal dünyasında yaşıyor herhalde.
Ünversitelerin öğrenci sayılarına , şehirdeki yurtların kapasitelerine, kira fiyatlarına vb. bakarak fikir edinebilirsin. Google maps üstünden özel yurtlarıda arayıp fiyat alabilirsin. Maddi durumun iyi değilse eve çıkmak çok yorar seniMalatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.
Hocam özel yurtlar tamamen bütçene göre değişiyor kişi sayısı. Tek kişilik oda da kiralayabilirsin, 2 kişi, 3 kişi, 4 kişi tutacağın yere şekline göre değişir. Ev tipi olursa apart gibi bir ev içinde 3 oda olur mesela her oda da 2 kişilik bulursun toplam 6 kişi aynı evi kullanırsın. Ama her halükarda bana fiyatları saçma pahalı geliyor. Evi tek birine kiraya verseler maksimum 6-7K edecekken odaları ayrı ayrı kiralıyorlar kişi başı 3K dan bir evden adamlar 18-20K belki daha fazlası paralar kazanıyorlar.özel yurtlar kaç kişilik
cidden çok pahalı yok bu ülkede okunmaz ben Almanca çalışmaya devam ediyorumHocam özel yurtlar tamamen bütçene göre değişiyor kişi sayısı. Tek kişilik oda da kiralayabilirsin, 2 kişi, 3 kişi, 4 kişi tutacağın yere şekline göre değişir. Ev tipi olursa apart gibi bir ev içinde 3 oda olur mesela her oda da 2 kişilik bulursun toplam 6 kişi aynı evi kullanırsın. Ama her halükarda bana fiyatları saçma pahalı geliyor. Evi tek birine kiraya verseler maksimum 6-7K edecekken odaları ayrı ayrı kiralıyorlar kişi başı 3K dan bir evden adamlar 18-20K belki daha fazlası paralar kazanıyorlar.