Neler Yeni

Yurt ücretleri hakkında.

Aykut D.

80+ Gold
Siz buna şaşıryorsunuzda bazı kyk yurtları hayla böyle
0
mehmeti şişlemişlleeer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malatya Adıyaman Kahramanmaraş. Bu 3 şehri düşünüyorum. Devlet yurdu çıkar mı onu da merak ediyorum. Giderler ne durumda olur sizce? Gönlüm kendi şehrim de okumak ama kontenjan az risk almamam lazım.
adıyamandayım kiralar müthiş yüksek en dandik ev 8 k kira hasar durumu belirsiz ağır hasarı orta hafif hasara çeviriyorlar adıyaman bitik durumda depremddden önce nispeten sosyal ortami varken şuan çölden farksız

mehmeti şişlemişlleeer

adıyamandayım kiralar müthiş yüksek en dandik ev 8 k kira hasar durumu belirsiz ağır hasarı orta hafif hasara çeviriyorlar adıyaman bitik durumda depremddden önce nispeten sosyal ortami varken şuan çölden farksız
şuan biz yerli halk bile zor barınıyor

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Ege bilgisayar mühendisliği gelirse yaz. Güzel ben okuyorum
Sadece inşaat mühendisliği yada mimarlık yazabilirim. Ege de giderlerim tahmini ne kadar olur?

mehmeti şişlemişlleeer

şuan biz yerli halk bile zor barınıyor
Zaten gitsem de ev değil de yurtta kalırım diye düşünmüştüm. Yurt ücretleri de o kadar pahalıysa hiç yazmam Adıyaman'ı.

HDogus

80+ Bronze
Şuan öğrencilerin en rahat kalabileceği kyklardır. Ev ve özel yurtlar eskisi gibi değil fiyatları uçuk. Ev fiyatları pahalanınca kyklara talepte artıyor çıkmama ihtimalide bir gerçek.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dağda çobanlık yaparım daha iyi bune sbdbısjsskssk aile evinde okuyorum. Tamam bu da 10 numara bir şey değil ama 8 kişi 1 odada kalmam, kalamam.
Askere mi gidiyoz okula mı. Üniversite hayatı morukss
Biz öğrenciyken kız yurdu aynen böyleydi erkek yurdu da yeni yapılmıştı 3 kişilik odada krallar gibi yaşıyorduk üç arkadaş da olduğun zaman tadından yenmez. 😄 Ama her halükarda yurt çekilecek çile değil. Allah şu anki öğrencilere yardım etsin valla işleri zor.

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel
Şuan öğrencilerin en rahat kalabileceği kyklardır. Ev ve özel yurtlar eskisi gibi değil fiyatları uçuk. Ev fiyatları pahalanınca kyklara talepte artıyor çıkmama ihtimalide bir gerçek.
Ailemin üstüne ev var birde, çıkmama ihtimallerini arttıran bir durum. KYK için masraflar ne oluyor? hiç tecrübem yok o konuda.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Yurtta kalan herkese sabır ve şans diliyorum. (kendim dahil)

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Multi kasa Vettel

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Giderlerin ne kadar oluyor? Öncelik kendi şehrim tabi ama şehir dışı da yazmayı düşünüyorum
Uzak bir şehire gidecek olursanız en çok bilet parası elinizi zorluyor, onun haricinde ulaşım biraz fazla gider çıkartıyor. dışarı çıkınca zaten ucuz mekanlara takılırsanız dışarıda çok para gitmiyor.

Ben 1250 KYK alıyordum ailemde 600-700 falan gönderiyordu gayet yetiyordu bana.

Ama bu sene daha çok para gerekecek orası kesin.

Ekonomik olarak planlı hareket edeceğim diyorsanız ve ailemin durumuda fena değil diyorsanız şehir dışında okumanızı öneririm.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Üniversite için şehir dışında okumayı düşünüyorum ama maliyeti çok fazla gibi görünüyor. Yurt ücretleri aylık yada yıllık ortalama ne kadar?
Sakarya da sordum. Özel yurt için 4 kişilik 50k 2 kişilik 80k fiyat verdiler. Yurt dışında ise Euro/dolar bazında çok daha uçuktur diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,219
Üyeler
161,411
Son üye
Zoka
Top Bottom