Arama sonuçları: *

1. H

Beyler bu ne demek?Üni'de ilk senem.

Ekle bırak haftası denen bir muhabbet var. Ders ekleyip ders çıkartabiliyorsun. Bu aklında bulunsun. 2. Olarak da arkadaşın dediği gibi hiç vakit kaybetmeden öğrenci işlerine git. Yardımcı olacaklardır.
  2. H

Biyoloji projesi fikir önerisi

Hocam ilkokul çocuğunun ödevi gibi bir şey seçmişsin. Hamurdan maket yapıp hocaya verirsen tabi kabul etmez. Düzgün bir not bu istiyorsan bu tarz basit maketlerden uzak durman gerek. 5. Sınıftayken yaklaşık 8-9 sene önce bundan daha karışıklarını yapıyorduk koyde. Keyfin bilir ama staj yapan...
  3. H

Biyoloji projesi fikir önerisi

Hocam hayvan hücresi ve bitki hücresinde benzer yapılar ve farklı yapılar var bilirsin. Bence projeyi yaparken hayvan ve bitki hücresini iç içe yap. Hayvan hücresinin detaylarını mavi , bitki hücresinin detaylarını yaparken kırmızı renkte materyal ve murekkkep kullan. Hayvan hücresine kırmızı...
  4. H

ea 2k dan mezuna kalınır mı

Leidkfwksndlwmdk . Ben doyurdum sülaleyi . 2 haftadır çıt yok hiçbirinden aldbwksneksmd. Hocam doğru diyosun riskli. Alınabilecek bir risk mi karar vericem . Heralde şu ana kadar 100 kişiye ulaştım . Çoğu benzer şeyler diyor . Riskli olduğunu söylüyor. Şu tercih dönemi gelsin ,bakalım olacak mı
  5. H

Ben de böyle düşünüyorum, ama yapacağıma inancım yüksek . Teşekürler hocam . Tartıp karar vericem .
  6. H

Herkes böyle diyo , hata yapıyorum galiba . Biraz daha düşünmem lazım
  7. H

Yok be , ben Ankara'da okumak istemiyorum. Daha doğrusu İstanbul'da okumak istiyorum . Ankara da güzel de , ben orada yurt ,ev şu bu ugraşamam hocam . 1690182417 İstanbul'da okumak istiyordum hocam , vakıf unisinde de okumak istemiyorum . Seçeneklerim acayip dar .
  8. H

Ben ilk 500 yapabileceğimi düşünüyorum ama dediğin gibi 1 sene daha çekilir mi 1690182285 Hocam acayip haklısın . Ama geriye gitsem yine yazacağım yerler aynı olacak . Riske atmak istiyorum . Düşünüyorum
  9. H

ben de öyle gözükmekten korkuyorum , abi odtü yazamam . ankara ' da kalacak yer yok yurt imkanları kötü 1690143983 yatay geçişin nasıl oldugunu bilmiyorum . istanbulda okumak istiyorum ama sağlam devlet ünisi yok . vakıfta okumak da istemiyorum
  10. H

değmez mi ki ? 1 yıl kaybetcem ama geleceğim daha sağlam olacak
  11. H

hocamm efpskadkasdf , 40 gün kala sayısaldan geçtim eaya başarılı oldum ama istediğim olmadı ( 40 gün 36-4 sosyal1). . valla kalsam en iyisine gidebilirim boğaziçi gelmiyosa gitmek istemiyorum 1690143746 evet böyle bi durumda var . kararsızım
  12. H

niye ki 1690143362 tamamdır hocam bakacam
  13. H

merhaba arkadaşlar . bu sene YKS ' ye ben de girdim ve ea 1997. si oldum . aklımda psikoloji vardı . boğaziçi psikoloji veya ODTÜ psikoloji yazmayı düşünüyordum ama artık ODTÜ ' ye gitmek istemiyorum ve sıralamam sanırım bogaziçi psikolojiye yetmeyecek gibi (açıklanmadan bilemeyiz elbet ama...
  14. H

40 gün kala ea geçilir mi

Teşekkürler kararımı verdim . Bu arada hangi ünide psikoloji okuyorsunuz?
  15. H

Psikoloji
  16. H

Ezberim iyidir . Gecicem de içimde bir his var yapma diyo.
  17. H

Merhaba arkadaşlar 12. Sınıf öğrencisiyim . Sınava sayisaldan girmek için çalışıyordum yıl boyunca . Ancak sayisali neden okuduğumu bilmiyorum . Ve eşit ağırlıkta istediğim bir kaç bölüm olduğunu farkettim . Size sorum şu 40 gün kala coğrafya tarih edebiyat çalışsam EA da ilk 4 bine girebilir...
  18. H

5 ayda ayt edebiyat sosyal biter mi

Merhaba arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim. Ancak artık sayısaldan bıkkınlık geldi . Sayısal derslerim iyi ancak bana göre degilmis gibi geliyor .bu sene 12. Sınıftim . Açıköğretime geçip liseyi bitirdim . Malumunuz sınav 5 ay sonra . Ayt mat ve tyt mat bitti . Tyt Fen de bitti. Ayt fenin...
  19. H

2π = 360 derece nasıl oluyor?

Radyan diye bir ölçü birimi var. Bu ölçü birimi merkez acının baktığı yayın boyunu hesaplarken kullanıyoruz. 1 radyan =180°/π dir. (Bunun ispatını Google yazarsaniz eğer karsiniza çıkar. Yabancı kaynaklardan izlemeni öneririm.) Durum böyle olunca 2π radyan = 2π.180/°π sadeleşince 2 π...
  20. H

2π = 360 derece nasıl oluyor?

Yanlış biliyorsun
Top Bottom