Neler Yeni

ea 2k dan mezuna kalınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
merhaba arkadaşlar . bu sene YKS ' ye ben de girdim ve ea 1997. si oldum . aklımda psikoloji vardı . boğaziçi psikoloji veya ODTÜ psikoloji yazmayı düşünüyordum ama artık ODTÜ ' ye gitmek istemiyorum
ve sıralamam sanırım bogaziçi psikolojiye yetmeyecek gibi (açıklanmadan bilemeyiz elbet ama önden bi soruşturayım dedim) bogaziçi gelmezse mezuna kalsam mı diye düşünüyorum . sizce saçma mı yoksa kalınabilir mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Rulep

80+ Gold
ea hakkında fikrim yok sayısalda 2k yapsam kalmam ama kalan var mı var 3k dan var bu sene 2kya çekmiş yazık oldu eğer arttıracağına eminsen kal psikoloji her sene kaç sıralama artıyor onu da hesapla

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Git hocam bir bölüme 2k rakam çok iyi. Her sene şartlar aynı olmuyor maalesef

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ea hakkında hiçbir fikrim yok ama ben mezuna kalmazdım.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
merhaba arkadaşlar . bu sene YKS ' ye ben de girdim ve ea 1997. si oldum . aklımda psikoloji vardı . boğaziçi psikoloji veya ODTÜ psikoloji yazmayı düşünüyordum ama artık ODTÜ ' ye gitmek istemiyorum
ve sıralamam sanırım bogaziçi psikolojiye yetmeyecek gibi (açıklanmadan bilemeyiz elbet ama önden bi soruşturayım dedim) bogaziçi gelmezse mezuna kalsam mı diye düşünüyorum . sizce saçma mı yoksa kalınabilir mi ?
Abi manyak mısın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hayatından bir yıl daha kaybedeceksin bence hiç gereği yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Abi manyak mısın
hocamm efpskadkasdf , 40 gün kala sayısaldan geçtim eaya başarılı oldum ama istediğim olmadı ( 40 gün 36-4 sosyal1). . valla kalsam en iyisine gidebilirim boğaziçi gelmiyosa gitmek istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seneye ne yasa çıkarcakları belli değil niye mezuna kalıyorsun ki
evet böyle bi durumda var . kararsızım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yok artık. Tonla imkan var. Sıralama yapmaya çalışan hastalar gibi kalmak akıl karı değil.

Top Bottom