Arama sonuçları: *

1. HomerSer

İngilizce makale konu önerisi

Yapay zekalarla ilgili yazabilirsin yada genel olarak teknolijinin gelisimi. Petrol savasinin dunyaya etkisi falan filan
  2. HomerSer

Fonksiyonlarda kapalı açık ne anlama gelir?

geçen sene 9. sınıfta pek verimli bir yıl olmadığı için kaçırmışım 1641232884 teşekkür ederim bu arada
  3. HomerSer

Fonksiyonlarda kapalı açık ne anlama gelir?

Arkadaşlar fonksiyonlarda grafik ile gösterimlerde (3,8] [3,8] (3,8) falan oluyor ya kapalı açık yada alttaki resimde kırmızı içi boş yuvarlak açık içi dolu yuvarlak kapalı anlamanı geliyor bu kapalı açık ifadesi ne işe yarıyor yani fonksiyonun bir ucu açık bir ucu kapalı falansa noluyor...
  4. HomerSer

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

matematik 6 yanlış 3 boş türkçe 1 yanlış fen 1 yanlış din 1 yanlış gerisi full yeni nesil soru diye gözünde büyütme
  5. HomerSer

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

10. ben hiç çalışmadan sadece dershane ile (kovid dönemi olduğu için okulda yok devlet olduğu için adam akıllı online ders de verilmedi) 426 yaptım. Sen düşün gerisini dilimim 3,98
  6. HomerSer

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

faristod çok doğru demiş ayrıca tam ekşisözlük gibi başlık atmışsın ayrıca gıcık bir konu oldu benim için (malum partili değilim)
  7. HomerSer

ben lgs de ne yapıcam çok endişeliyim

kanka sen şimdi çalışmaya başla ben 2 aylık çalışmayla 426 aldım şuanda ankaranın en iyi okullarından birindeyim canınnı sıkma
  8. HomerSer

Türkiye'de din dersi adından neden sadece İslam anlatılıyor?

aga sen şey değil misin diğer konularda akpyi savunup ben akpli değilim diyen kişi kısacası akpli olduğu söylemeye utanan kişi
  9. HomerSer

Lise ortamı nasıl bir yer

bizde kurduk ama sadece sanaldan işte bi ara yüz yüze eğitime geçilmiştiya kimse birbirini tanımıyor herkes birbirine böm böm bakıyor
  10. HomerSer

ben 9.sınıfım pek bir fark yok ortaoklulla yada bizim sınıf çok asosyal hiçkimse birbiriyle konuşmuyor belkide uzaktan eğitim olduğu içindir
  11. HomerSer

neresi orası benide alın oraya (!)
  12. HomerSer

Sınavlar Ertelendi Resmi Yazı Geldi!

şaka mı? sahte mi? ona göre çalışmıycam sınavlara ekstradan
  13. HomerSer

Yabancı dil notu almanca mı ingilizce mi?

bu hangi uygulama bilmiyorum eokuldan bak orda yazıyor
  14. HomerSer

Yabancı dil notu almanca mı ingilizce mi?

eğer yanında parantez içinde ders sayısı yazıyorsa ordan anlayabilirsin
  15. HomerSer

9. Sınıfta bu ortalama iyi midir?

sanırım kişiden kişiye değişiyor bu durum
  16. HomerSer

benimde daha matematik edebiyat tarih gibi dersler girilmedi ben sadece bu düşüş normal mi diye sormuştum
  17. HomerSer

merak etme daha çoğu dersin sözlüsü falan girilmedi tüm derslere tam katılıyorum büyük ihtimal 100 girerler yani takdir alacağıma eminim ama 88 civarı olur heralde
  18. HomerSer

vereyim. dershaneye yada kursa falan gidiyorsan özellikle zaten çouğu kişinin önüne geçiyorsun ben ortaokulu devlet okulunda okudum ve dershane okuldan daha çok destek verdi bana elimden tuttu. Doğruyu söylemek gerekitse ben lgsye son 3 ay çalıştım o da yarım yamalak. ama tabi hedefin daha...
  19. HomerSer

teşekkürler desteğin için <3
Top Bottom