Neler Yeni

Corona bitmemis olduğu halde okula gidiyor olmamiz saçmalığı

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri
millet aşı olmamak için kendini yırtıyor. bu hastalık böyle zaten bitmeyecek. aşını olup, kendini korumaktan başka yapabileceğin bir şey yok. uzaktan eğitim olunca da hiç bir şey anlamıyoruz sınavlar ertelensin, iptal olsun, cart olsun, curt olsun diyorlar. hayat bir şekilde akmaya devam edecek.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Ilk günden bile cidden cekilmiyor derste maske cikartmak yasak yuzum yaniyor artik ama yasak, adam gibi coronayi bitirip acilsa ne kadar mantıklı olacak aslında bildikleri halde mi yapiyorlar bilmeden mi yapiyorlar giciklik olsun diye mi yapiyorlar anlamakta güçlük çekiyorum artik
doğrudur hocam maalesefki

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Coronanın tamamen bitmesi imkansız açılmazsa da ya bilgisiz nesil yetişecek bu dönemde ya da herkes 3-4 sene kaybedecek. Maske zorunluluğu ile açılması şarttı. Biraz daha iyi düşünüp sistem kurulup açılsa daha iyi olabilirdi ama senin dediğin gibi covid bittikten sonra açılsın demek mantıksız bana kalırsa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,349
İsim
.
Ülkede eğitim diye bir şey kalmadı daha kapansın diyorsunuz ya. Tamam sağlıklı değil ama okullar bir daha kapanırsa ülke çok daha kötü bir hale gelecek.
şuan dipteyiz zaten
Daha ne kadar kötü bir hale gelebilir
Ülke bitti zaten hocam GÜNAYDIN

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Online olunca da ders dinlemeyip başka işle uğraşan, anlamayan oluyor. Sonra ben anlayamıyorum sınav neden oluyor falan

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Bencede çok saçma ayrıca bizim okul için söylüyorum 5 dk teneffüs vardı 40 dk lık derse ve 11 sınıf sınıf başı 40 kişi yeni 9. Sınıf gelmiş okul ağzına kadar doluydu hiç bir yerde iki dk maske çıkaramıyorsun adam gibi yönetselerdi çoktan bitmişti virüs

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Coronanın tamamen bitmesi imkansız açılmazsa da ya bilgisiz nesil yetişecek bu dönemde ya da herkes 3-4 sene kaybedecek. Maske zorunluluğu ile açılması şarttı. Biraz daha iyi düşünüp sistem kurulup açılsa daha iyi olabilirdi ama senin dediğin gibi covid bittikten sonra açılsın demek mantıksız bana kalırsa
faristod çok doğru demiş ayrıca tam ekşisözlük gibi başlık atmışsın ayrıca gıcık bir konu oldu benim için (malum partili değilim)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom