Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Sınıfta tek erkek olmak

Fen Lisesi değilse iyidir xd
  2. Kaneki Ken

BKM kitap mı? HepsiBurada mi?

Pazartesi gece bkm den 7 kitap sipariş verdim bkm nin en sıkıntılı kısmı stok var gibi gözüküyor satın alıyorsun bakıyorsun stok olmadığı için tedarik süresi bekliyorsun şuan 7 üründen 6 sı tedarik edildi bir tek fizik test kitabım kaldı o da tedarik edilse kargoya vericekler ki o da 3 4 gün...
  3. Kaneki Ken

Dönem sonu notlarınız kaç?

Ortalamana bir şey diyemem okullun düzeyine göre bile değişir çünkü sınav zorlukları da farklı mesela fen lisesi olduğu için sınavlar daha zor o yüzden daha sıkıyız genelde 80 üstü ortalama alıyor herkes
  4. Kaneki Ken

Dönem sonu notlarınız kaç?

89.5 9. sınıf Fen Lisesi
  5. Kaneki Ken

Okullar uzaktan eğitime geçmeli mi?

Geçmeli bu kadar vaka varken bu rahatlık yanlış
  6. Kaneki Ken

Okulda sınavlardan aldığınız en düşük not?

Sayılsalcıyım aldığım en düşük not 67 oda bilgisayar dersi 9. sınıf
  7. Kaneki Ken

11. Sınıfım 2. Dönemde açığa geçebilirmiyim.

Açığa gitmek mantiksiz eğer yeterli gayretin yoksa yapamazsın ve okula da geri donemezsin açık lise geçersen hemde okuldaki rekabet bir başka
  8. Kaneki Ken

YKS 200 günde sayısal 150 bin yapılabilir mi?

150k yi bu tempoyla rahat yaparsın dahada iyi yapabilirsin
  9. Kaneki Ken

Okulu ciddiye almalı mıyım ? Yurt dışına geri dönmelimiyim ?

Fransa daki eğitim ile buradaki eğitim bir değil ben olsam Fransa yı seçerdim yaşamak için ama türk olmaktan sonuna kadar gurur duyuyorum eknomik sebelerden dolayı fransa diyorum
  10. Kaneki Ken

bir annenin çalışması çocuğunun eğitimine yararlımıdır?

Çocuktan çocuğa değişir mesela çocuk gidip uslu uslu oturup derste çalışabilir ya da evi dağıtıp oyun oynayıp hiç ders bile çalışmayada bilir
  11. Kaneki Ken

Sınıf 2. defa karantinaya girdi

Test vermezlerse okulda korona iseler diğer öğrenci ve öğretmenlerine tehlikeye atar onu diyorum 1638872313 Bizde karantinaya girdik karantina birisinde test verdi 2 doz aşısı olmayan test vericek bir hafta sonunda ama test vermek istemeyenler iki hafta karantinadaydi
  12. Kaneki Ken

Sınıf 2. defa karantinaya girdi

Test vermek zorundalar idare bu konuda diretmeli başkalarının sağlığını tehlikeye atmak gibi bir hakları yok
  13. Kaneki Ken

Doping hafıza almak şuan mantıklı mı ?

Yok yani hocam demeye çalıştığım kullanan arkadaşlarımda var ama kazanmak için illaha bunlara gerek de yok ben bütçe dostu diye söyledim anlayışınız için teşekkürler
  14. Kaneki Ken

Yanlış bilgi değil hocam ben orda fiyat olarak kast ettim hemde ben burda kimsenin reklamınıda yapmıyorum türkiye şartlarında insanların cebini düşünüyorum lütfen yanlış anlamayın beni hemde doping hafızayı kullanan arkadaşlarımda var ve illaha sorucaksan hangi okul diye fen lisesi hava atmak...
  15. Kaneki Ken

Ben çalışmaya bağlı demiştim ve doping hafıza fiyat olarak çok daha uygun demiştim neden kızgın attınız çalışan adam her türlü kazanır zaten
  16. Kaneki Ken

Hiçbir şey için geç değil çalışmana bağlı eğer destek lazımsa tabi ki doping hafıza veya dershaneye gidilebilir tabi doping çok daha uygun
  17. Kaneki Ken

fizik proje ödevi yardım

Bir ses duyuyorum bu ses ödevini kendin yapmalısın diyerek linçlemeye gelenlerin sesi galiba.
  18. Kaneki Ken

LGS Sınavı için Doping hafıza veya vitamini önerir misiniz??

Adam gibi düzgünce çalışırsan hiçbir ek şeye gerek kalmaz
  19. Kaneki Ken

Sınavlardan çok korkuyorum!

Fen lisesinde olmama rağmen fizik kodlama ve almancadan kolay geldi bana sınav olarak daha diğerlerine girmedik sayısal lise diye sayısal dersler ağır olur ama konular şuanlık kolay.
  20. Kaneki Ken

Düz Lise İle Meslek Lisesi Farkı???

Bende Bülent Koşmaz Fen Lisesine gidiyorum okullar açılalı az bir süre oldu ama çarşamba hazır bulunuşluluk sınavını yapıştırıcaklar bize.
Geri