BKM kitap mı? HepsiBurada mi?

Reaksiyon skoru
184
Bu kitabı alım sağlayacağım, genelde herkese hediye gonderiyormus satıcılar ama BKM de böyle bir olay var mı? Hangi siteden daha mantıklı acaba? Bir de hızlı gelmesi lazım açıkçasi.
Screenshot_2022-02-17-21-23-43-548_com.kuarkdijital.bkmkitap.jpg
Screenshot_2022-02-17-21-22-02-335_com.pozitron.hepsiburada.jpg

Ben kitap alışverişlerimi BKM üzerinden yapıyorum. Ürünler maksimum 3 günde elime ulaşıyor. Sıkça Kampanya falan olduğu için ürünlerin yüzde doksanını kargo ücretsiz olarak aldım. HepsiBurada'dan bir kere sipariş verdim, 5 günde geldi. Kargo'da sorun yoktu. Ancak sipariş ettiğin mağazaya göre değişir. BKM'de hediye olarak ayraç falan gelmişti. Bide yazar imzası mı ne geldi. BKM üzerinden 15-30 civarı kitap almışımdır.

BKM genelde internet sitesi bir tık uyguna oluyordu. Yani bazı kitaplar için mağaza fiyatından ucuz. Tabi ben hep indirim yaptırdığımdan baya ucuza alıyorum çoğu şeyi.

BKM bir kere aldım hız konusunda reziller . hepsiburada daha iyidir ama satıcı kendisi değil o yüzden net bir şey diyemeyiz. Ben yinede hepsiburada seçerdim.

Ben kitap alışverişlerimi BKM üzerinden yapıyorum. Ürünler maksimum 3 günde elime ulaşıyor. Sıkça Kampanya falan olduğu için ürünlerin yüzde doksanını kargo ücretsiz olarak aldım. HepsiBurada'dan bir kere sipariş verdim, 5 günde geldi. Kargo'da sorun yoktu. Ancak sipariş ettiğin mağazaya göre değişir. BKM'de hediye olarak ayraç falan gelmişti. Bide yazar imzası mı ne geldi. BKM üzerinden 15-30 civarı kitap almışımdır.
Ben direk mağazasının dibinde oturduğum için hiç internetten sipariş etmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BKM bir kere aldım hız konusunda reziller . hepsiburada daha iyidir ama satıcı kendisi değil o yüzden net bir şey diyemeyiz. Ben yinede hepsiburada seçerdim.
Hocam nereden sipariş ettiğinizde göre değişir. Eğer Türkiye'nin öbür ucundaysanız tabikide uzun sürede gelir.

Kargo beklemek daha zevkli oluyor :D
Ben bi 200 metre yürüyorum hoop BKM mağazasındayım. Açıkçası ben ona bile üşeniyorum. Bazen oradan almak yerine şehir kütüphanesinden alıyorum. Baya güzel oluyor.

Pazartesi gece bkm den 7 kitap sipariş verdim bkm nin en sıkıntılı kısmı stok var gibi gözüküyor satın alıyorsun bakıyorsun stok olmadığı için tedarik süresi bekliyorsun şuan 7 üründen 6 sı tedarik edildi bir tek fizik test kitabım kaldı o da tedarik edilse kargoya vericekler ki o da 3 4 gün sürecek beklerim dersen fiyatlar uygun alınabilir

Ben direk mağazasının dibinde oturduğum için hiç internetten sipariş etmedim.

Hocam nereden sipariş ettiğinizde göre değişir. Eğer Türkiye'nin öbür ucundaysanız tabikide uzun sürede gelir.
Kargo ile alakalı değildi ,kargo ücretsiz olması için 2 tl ye aldığım kalemi tedarik edemedikleri için 10 günde anca kargoya verdiler .Mail atip kalem kalsın kitabı gönderin dedim öyle yolladılar.

Bu kitabı alım sağlayacağım, genelde herkese hediye gonderiyormus satıcılar ama BKM de böyle bir olay var mı? Hangi siteden daha mantıklı acaba? Bir de hızlı gelmesi lazım açıkçasi.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hız ve Renk gereksiz pahalı olmuş.
Benim önerim Bilgi Sarmal'dan yana sorular bakımından daha iyi.
Her ikisini de çözmüş birisi olarak kesinlikle Bilgi Sarmal Paragraf alın.
Amazon'da 48₺.

Kargo ile alakalı değildi ,kargo ücretsiz olması için 2 TL ye aldığım kalemi tedarik edemedikleri için 10 günde anca kargoya verdiler .Mail atip kalem kalsın kitabı gönderin dedim öyle yolladılar.
Yani o normal aslında. Hepsini bir arada göndermek onlar için daha avantajlı.

Hız ve Renk gereksiz pahalı olmuş.
Benim önerim Bilgi Sarmal'dan yana sorular bakımından daha iyi.
Her ikisini de çözmüş birisi olarak kesinlikle Bilgi Sarmal Paragraf alın.
Amazon'da 48₺.
Bilgi Sarmal başlangıç için uygun değil diyorlar. Önemli değil şu anlık fıyatı.

BKM genelde internet sitesi bir tık uyguna oluyordu. Yani bazı kitaplar için mağaza fiyatından ucuz. Tabi ben hep indirim yaptırdığımdan baya ucuza alıyorum çoğu şeyi.
İndirim nasıl oluyor acaba?

Bilgi sarmal uzaylılar için diyebilirim (!) Ama baya zor kitapları.

İndirim nasıl oluyor acaba?
Belli bir oranda indirim yapıyorlar bütün ürünlerde.

Birazda e şuda olsun abi diyoruz kırmıyırlar baya iyi indirim yapıyorlar.

Geri