Öneri Airpods 4 ANC veya Pro 2 fiyatına değer mi?

Hocam aynı anda birden fazla cihaza bağlanma diye ayrı bir özellik var mı bilmiyorum ancak bu konuştuğumuz AirPods modellerinde iPhone, MacBook ya da iPad medya sesi kısmından AirPods'u diğer cihaza tek tuşla geçirebiliyoruz.

Ben de senin gibi çok para vermek istemiyorum ama almışken güzel bir şey alıp uzun süre kullanmak istiyorum. AirPods 2-3ler zaten eskidi ve eskidiği için de piyasaları saçma o yüzden doğrudan Pro 2 düşünmek sanki daha mantıklı gibi. 4 ANC'ye 8.000 TL verebilecekken 2.000 daha verip Pro 2 tercih edeceğim, riske atmak istemiyorum.

Sağ olun hocam, büyük ihtimalle benim de tercihim Pro 2 yönünden olacak. İkinci ellere baktım ancak kendim sıfır alsam daha iyi olur gibi düşündüm. Banka hesabımda 8.000 TL bonus duruyor, hafta sonu VATAN'a TeknoSA'ya veya MediaMarkt'a gidip soracağım hepsini kullanabilir miyim diye. Evet derlerse direkt elden sıfır alacağım.
Merhaba ben daha 1 hafta önce airpods pro 3 aldım kulak yapımdan dolayı kullanamadım ilana koydum ve satmayı düşünüyorum almak istersen detaylı konuşabiliriz.

Bonus para kullanacağım. İnternetten bonusu kullanabilecek güvenilir ve elden alacağıma göre uygun bir yer bulamadım. O yüzden elden alacağım. Bonus ile aldığım için iade edince nakite dönemeyecek.
pazaramaya bi bak derim bonus puanları yükleyip alisveris yapmistim.

pazaramaya bi bak derim bonus puanları yükleyip alisveris yapmistim.
Pazarama'da güvenilir duran bir satıcı görememiştim. Ekstra olarak benim bahsettiğim bonus Garanti'nin bonus parası. GarantiPay destekli bir POS ile alışveriş yapmam gerekiyor, yine de teşekkür ederim. Tekrardan göz atarım.

Merhaba ben daha 1 hafta önce airpods pro 3 aldım kulak yapımdan dolayı kullanamadım ilana koydum ve satmayı düşünüyorum almak istersen detaylı konuşabiliriz.
Kulaklığın tamamını nakit parayla alabilecek bütçem yok hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AirPods 4'ü kullanan birisi olarak söylüyorum, dengeli bir kulaklıktır. Bir ara incelemesini yapacağım.
Evet güzel olduğunu birçok yerden duyuyorum ancak kişisel konforumdan emin olamadığım için ön yargılıyım :D

Pazarama'da güvenilir duran bir satıcı görememiştim. Ekstra olarak benim bahsettiğim bonus Garanti'nin bonus parası. GarantiPay destekli bir POS ile alışveriş yapmam gerekiyor, yine de teşekkür ederim. Tekrardan göz atarım.

Kulaklığın tamamını nakit parayla alabilecek bütçem yok hocam.

Evet güzel olduğunu birçok yerden duyuyorum ancak kişisel konforumdan emin olamadığım için ön yargılıyım :D
Pazarama kendi satıyor Pro 2 yi 11.11 de baya düşmüştü hatta veya Teknosa Airpod satıyor bazen.

Airpods 4 ANC kullanıyorum tercih etme sebebim silikonlu kulaklık kullanmayı sevmiyorum rahatsız ediyor o yüzden 4 serisi aldım.
Konfor 10/10 direk kulaklığı çıkarmayı unutuyorum diyebilirim o derece bi konforu var.

%70-80 ses seviyesi üzerinde eğer sessiz gibi ortamdaysanız dışarıya ses veriyor.
Toplu taşıma da kullanacaksan ANC baya iyi iş yapıyor ANC’siz modelini tavsiye etmem çünkü gürültülü ortamlarda butun gurultu ile beraber muzik dinlemis oluyorsunuz.

Silikonlu olmadığı için anc olmadan muzik dinlerseniz bence tatmin etmez.

2 pro ise silikonlu olduğu icin hem dış sesi daha iyi kesiyor hemde ses seviyesini vs daha iyi iletiyor hissettiriyor. Arada aman aman ucurum bi fark yok ama özellikle ses kesme de 2 pro %100 diyebilirim. 4 Anc ise %80-85( bence gayet yeterli). hem yüksek seste muzik dinleyen biri hemde ses kalitesine cok dikkat eden biri olarak 4anc de eksik yetersiz bisey hissetmedim.
Şu dışarıya ses olayı en korktuğum şey. Şuan silikonlu kullanıyorum dış ses zaten 0 gibi bir şey ve dinlediğim şey de dışarı çok az gidiyor kütüphane gibi ortamlarda sesi %70 falan yaparken acaba ses gider mi demiyorum. Airpod 4 alırsam bu dışarı ses verme olayı bela olur mu? Günde 6 saate kadar kulaklık kullanmam gerekebiliyor o açıdan silikon olmaması iyi aslında ama yine de emin olamıyorum.

Son düzenleme:
kanka fiyat farkina degecek kadar vay be ne iyi kulaklikmis diyor musun ses kalitesi olarak

kanka fiyat farkina degecek kadar vay be ne iyi kulaklikmis diyor musun ses kalitesi olarak
Ses kalitesinde farklılık yok, silikondan ötürü direk kulağın içine kayıpsız ses iletiyor.

jabradan gecis icin demistim hocam kulakliklar hakkinda bilgili iseniz nothing ear alinir mi
2 pro ile 4 icin diyorsun sanmıştım. Sorduğun kulaklığı denemedim hocam bisey diyemem.

Geri