d0zza
80+
- Reaksiyon skoru
- 69
Merhaba ben daha 1 hafta önce airpods pro 3 aldım kulak yapımdan dolayı kullanamadım ilana koydum ve satmayı düşünüyorum almak istersen detaylı konuşabiliriz.Hocam aynı anda birden fazla cihaza bağlanma diye ayrı bir özellik var mı bilmiyorum ancak bu konuştuğumuz AirPods modellerinde iPhone, MacBook ya da iPad medya sesi kısmından AirPods'u diğer cihaza tek tuşla geçirebiliyoruz.
Ben de senin gibi çok para vermek istemiyorum ama almışken güzel bir şey alıp uzun süre kullanmak istiyorum. AirPods 2-3ler zaten eskidi ve eskidiği için de piyasaları saçma o yüzden doğrudan Pro 2 düşünmek sanki daha mantıklı gibi. 4 ANC'ye 8.000 TL verebilecekken 2.000 daha verip Pro 2 tercih edeceğim, riske atmak istemiyorum.
Sağ olun hocam, büyük ihtimalle benim de tercihim Pro 2 yönünden olacak. İkinci ellere baktım ancak kendim sıfır alsam daha iyi olur gibi düşündüm. Banka hesabımda 8.000 TL bonus duruyor, hafta sonu VATAN'a TeknoSA'ya veya MediaMarkt'a gidip soracağım hepsini kullanabilir miyim diye. Evet derlerse direkt elden sıfır alacağım.