AirPods 4 mü yoksa AirPods Pro 2 mi

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Dostlar selam, şu zamanda Airpods Pro 2 mi yoksa AirPods 4 mü alınır ve aradaki fiyat farkı özelliklere değecek bir fark mı
Bu yılın sonunda Pro 3 çıkacağı söylenirken 2 almak halen mantıklı olur mu
AirPods 4'te Aktif gürültü engelleme için 2k verilir mi

Kişisel tercihim silikonlu olması daha iyi olur. Bu yüzden pro 2 tercihim.
Anc ise bana kalırsa şart özellikle silikonsuz bir yapıda olmasından dolayı 6k vermişken artık hakkını vermesi için bi 2k daha vermek gerekir.
Yıl sonunda pro 3 çıkarmı bilmiyorum ama pro 2 yeni nesil bir kulaklık daha uzun yıllar kullanılabilecek bir model.

Kişisel tercihim silikonlu olması daha iyi olur. Bu yüzden pro 2 tercihim.
Anc ise bana kalırsa şart özellikle silikonsuz bir yapıda olmasından dolayı 6k vermişken artık hakkını vermesi için bi 2k daha vermek gerekir.
Yıl sonunda pro 3 çıkarmı bilmiyorum ama pro 2 yeni nesil bir kulaklık daha uzun yıllar kullanılabilecek bir model.
Pro 3 çıkarsa da bekleyeceğimi sanmıyorum çünkü hem şu an kulaklıksızım hem de Pro 3'ün biraz saçma bir fiyattan çıkacağını düşünüyorum.
Zaten Pro 2 o zaman indirime girer mi diye düşünmedim bile.

Pro 3 çıkarsa da bekleyeceğimi sanmıyorum çünkü hem şu an kulaklıksızım hem de Pro 3'ün biraz saçma bir fiyattan çıkacağını düşünüyorum.
Zaten Pro 2 o zaman indirime girer mi diye düşünmedim bile.
Pro 2 al geç hocam bu ülkede kolay kolay indirim gelmez özellikle herhangi bir iOS cihazın pro şunda

Dostlarım Airpods 4 ancsiz versiyonunu tavsiye eder misiniz ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,116
Üyeler
174,989
Son üye
QRoy
Geri