Yardım AirPods pro 3 alınır mı

Selam dostlar iPhone 15 kullanıcısıyım daha önce Apple ait bir kulaklık kullanmadım yeni çıkacak olan airpods pro 3 için ön siparişten sipariş vermeye değer mi daha doğrusu 14 bin verilir mi kullanmadım deneyimlemedim daha önce Apple kulaklık yorumlarınız nedir ? Başka öneri kulaklık sunabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba iphone 3 g den beri iphone kullanıcısıyım air pods 1-2 airpods 3 airpods pro 1 ve 2 kullandım ki 2 yi hala kullaıyorum hepsinide her yenisi çıktıgında aldım simdide pro 3 siparişiöin gelmesini bekliyorum kendi eko sisteminde çok iyi çalısıyor kulak uçlarına gelince hiç rahatsız etmiyor ki 7-8 saat kulagında tek tek kullanıyorum bütçen varsa pro 2 yerine 3 almanı tavsiye ederim memnun kalırsınız

Son düzenleme:
alınır ama apple musıc öneririm daha iyi ses kalitesi daha iyi verim alırsın tr de olsa amazon music yada tidal önerirdim deezer arayüzü kötü tavsiye etmem.

Selam dostlar iPhone 15 kullanıcısıyım daha önce Apple ait bir kulaklık kullanmadım yeni çıkacak olan airpods pro 3 için ön siparişten sipariş vermeye değer mi daha doğrusu 14 bin verilir mi kullanmadım deneyimlemedim daha önce Apple kulaklık yorumlarınız nedir ? Başka öneri kulaklık sunabilirmisiniz
2 yıl sonra bataryasının öleceği ve tamir edilemeyeceği. birde gürgençler kullanıcı hatası deyip yine aynı parayı alıyor

Bende ip 17 aldım airpods çok pahalı geliyor 8 k ,5k ya fln uygun model çıkar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,276
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri