Arama sonuçları: *

1. K

0-10 yaş arası eğitici youtube kanalı

Roblox oynamasını söylerim bide minecraft indiririm. İnşallah bunları oynar.
  2. K

Barış özcan açtım 2 dk sonra baktım yine bir malı açmış challange videosu izliyor. 1610826213 Şu an babam evde değil. Ondan bişe izleyemiyor.
  3. K

Akıllıca.
  4. K

Vermeyince benim başıma gelip sen neden oynuyorsun ben neden oynıyamıyorum diyor. Babamda ağlamasın diye veriyor telefonu. Bu çocuğa yapacak başka aktivite bulmadan bunun önüne geçemeyiz bence.
  5. K

Vermeyince çıldırıyor.
  6. K

Eyw.
  7. K

Öner. Artık onlara kaldık ne diyim.
  8. K

Ülkenin gelişmemesinin tek sebebi bu asalak kanallar ve programlar. Bunlar olmasa belki insanlar barış özcan izliyecek.
  9. K

Hem eğlensin hem de öğrensin. Challange falan seviyor.
  10. K

Yook şu an iyi değil. Başka kanallar önerebilir misin?
  11. K

Kardeşim şu an 10 yaşında ve çok kötü kanallarla boşa zaman geçiriyor. Onu youtube platformundan alı koymayı denedim ama olmadı. Ters tepti. Sonra neden ona daha iyi kanallar bulmuyorum dedim. Kendisi bir kız ve bu kanalları izlediği için eğitimlerinden geri kalıyor. İzlediği kanallar: Dila...
  12. K

Lisede hangi alanı tercih etmeliyim?

1 Karışık yazdın dedim. 2 Ben ergensem sen neden benimle tartışmaya giriyorsun? Madem ben senden düşüğüm sen neden kendinden düşükle tartışmaya giriyorsun? 3 Ben de böyle derim derken örnek verdiğimi anlayamayacak kadar ıq fakirisin. 4 Nesin sen filozof falan mı?
  13. K

1 Bu kadar karışık yazmayı çok sevdiğin öğretmenlerin mi öğretti? 2 Ülke bok gibi ama ülkeyi suçlu tutup hiçbir şey yapmamak çok mantıksız. Bende böyle derim o zaman. " Ayyy ülkenin yaşam standartları çok kötü burda yaşayamam gidip intahar edeyim bari". Madem "Wellcome to Turkey" diyorsun bunu...
  14. K

Nasıl Ders Çalışma Düzeni Edinebilirim?

Sabah erken kalkmayı aklına sok. Zaten sabah erken kalkacak istikrara eriştiğinde 1 gün için 2-3 saat daha fazla zamanın olacak.
  15. K

Bu yaşa geldiysen ve hala aklında bir meslek yoksa bu büyük sıkıntı. Tercihim sayısal olur.
  16. K

Yılbaşı için mâni önerisi

Google.Com ?
  17. K

Kendi yaptığım çalışma programına uyamıyorum

Dostum bir yazılım grubu kuruyorum. 3 kişi daha bulmam lazım. Eğer yazılıma ilgiliysen mülakatlara katılarak sunucuya girebilirsin. Kraftoon #2447 Bu discord adresini arkadaş eklersen güzel bir grup oluşturabiliriz.
  18. K

Kendi yaptığım çalışma programına uyamıyorum

Yazılım geliştirmekle uğraşıyorum. Aynı zamanda okul derslerime de zaman ayırmaya çalışıyorum. Ancak şöyle bir sorunum var: Programı yapıyorum, sabah saat 8 de uyanacağım diye yazıyorum ama uyanamıyorum ve o gün boyunca programa hiç uymak istemiyorum. "Zaten belirttiğim saatte kalkamadım bugün...
  19. K

2021'de Zincirleri kırmak.

Komiksin.
  20. K

2021'de Zincirleri kırmak.

Dil konusunda Fatih Sultan Mehmet ya da Barış Manço gibi bi adamı değilde Sayın Erdoğan bakanımızı mı örnek gösterdiniz? Sadece dil değil bu adamların hitabetide kat kat iyiydi.
Top Bottom