Arama sonuçları: *

1. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite için Atatürk Üniversitesi vs Anadolu Üniversitesi

Teşekkür ederim, bu konulara hakimsiniz gördüğüm kadarıyla hocam. Peki hangi bölümleri önerirsiniz? Yaş şartı sorun olmaması da bir yandan önemli, atama gibi bir durum olursa problem çekmek istemeyiz 35 yaş üstü için.
  2. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite için Atatürk Üniversitesi vs Anadolu Üniversitesi

Hayırlı günler arkadaşlar, örgünden açığa geçiş işlemi yapacağız lakin üniversite ve bölüm olarak hangisi daha mantıklı ve iyidir bilemedik. Atatürk Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi arasında kaldik ve Atatürk Üniversitesi'nin başvuru tarihleri bugün bitiyor. Bölüm olarak Tıbbi Dokümantasyon...
  3. Karizlovem

Sınavsız ikinci üniversite hk.

Neden Atatürk' Uni'yi tavsiye etmediniz acaba? 1728240528 Ne yaptınız acaba bende kararsızım.
  4. Karizlovem

E kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası

Merhaba, ek tercih ile başvuruyu yaparken en kayıtta 2008 öncesi mezuniyet hatası alıyoruz. Bunu internetten yapmanin bir yolu yok müdür yoksa mecbur olarak yüz yüze mi yapılması gerekli?
  5. Karizlovem

YKS Sınav Merkezi hakkında bilgi almak

Ödemeyi bugün yapıyorum, hallettim çok şükür. Çok sağ olun 🙏🙏
  6. Karizlovem

Hallettim şimdi hocam, teşekkürler. Ödeme kaldı bir tek. Tüm hepsini İstanbul seçtim, ilçeleri farklı yaptım. 1708892070 Teşekkür ederim hallettim hocam şimdi. Tüm hepsini İstanbul seçtim, ilçeleri farklı yaptım.
  7. Karizlovem

Ben de öyle biliyorum ama belli olmaz hocam mecbur farklı seçmemiz lazım :D yani istanbul seçip ilçeleri farklı girip başvurabiliyorum anladığım kadarıyla? 1708890661 Sanırım istanbul'un aynı ilçelerinin olmasına izin vermiyor sistem ama İstanbul'un farklı ilçelerine izin veriliyor. Doğru mu...
  8. Karizlovem

Hayırlı günler arkadaşlar, İstanbul'da yaşıyorum 5 tane sınav merkezi seçmemizi istiyor sistem bildiğiniz üzere. İstanbul'da yaşadığım için İstanbul'un tarafıma en yakın ilçelerini seçip öyle devam edebilir miyim? Kabul olur mu yoksa farklı il mi olmalı? Yani, 5 sınav merkezini de İstanbul...
  9. Karizlovem

Deneme çözerken odaklanamıyorum

Teşekkürler, bakalım nasıl olacak :D
  10. Karizlovem

Bugün kargo geldi ve 1 tane kullandı, bir tuhaf hisseti kendini nedense işe yaradı sanki :D anlamadım bende. Düzenli kullanıldığında daha mı iyi etki eder?
  11. Karizlovem

Hocam selam, kardeşim için de takviye gıda Supradyn Energy Focus markasını alacağım nasıl olur sizce?
  12. Karizlovem

Tyt Matematik Sıfırdan başlayacaklara kitap önerileri

Anladım, teşekkür ederim
  13. Karizlovem

Hocam şu anda mert hocanın kampından gidiyorum, o kitap ayrıyeten antremanarla mat 1 kitabı ikisini birlikte götürüyorum iyi de oluyor bu şekilde ilerliyorum. Siz bitirdiniz mi kitabı?
  14. Karizlovem

@Omnissiah Merhaba, hocam. Ben de bu konu hakkında birkaç fikir arıyordum karşıma çıktınız iyi ki. Şimdi ben 2-3 sene önce antremanlarla mat 1 çözüyordum ve basit denklemlere kadar gelmiştim ve bitirdim o konuyu o kitaptan, sonrasında rasyonel sayılara geçince bırakmıştım kitabı çözemediğim ve...
  15. Karizlovem

Geometriye ne zaman başlamalıyım?

TYT ve AYT de 0'im da hepsine birlikte başlamayı düşünüyorum zor olur mu sizce? Bir de bu dediğiniz karakök 0 kitabı yeni başlayanlar için uygun mu? Kaç günde biter? Dediğiniz kitap bu sanırım. Mert hocanın da 60 günde bitirme var ama hangisini alsam emin olamadım.
  16. Karizlovem

Mert hoca 70 gün mü 49 gün Rehber matematik mi?

Doğrudur ben kendisine yazdım zaten, benle konuşmuştu lakin 12 sınıf olduğumdan bahsetmedim. TYT 70 günde ile AYT 90 gün videosu var mert hocanın ikisini birlikte götürebilir miyim o kafamı karıştırıyor açıkçası.
  17. Karizlovem

TYT İçin Kaynak Önerileri

@shotpoter hocam, geometri için 3 aylık bir süre yeter mi? Bir de karakök mü başlamak için uygun yoksa mert hocanın 60 günlük mu?
  18. Karizlovem

Kardeşim Türkçeyi hallettim zaten, bu arada 12 sınıf olduğumu kim söyledi? 1648179187 Video ders defteri ile soru bankası arasında pek bir fark yok gibi. RM deki farklılıklar nedir?
  19. Karizlovem

Merhabalar, TYT-AYT için çok sıkı bir tempoda bitirebilecegim bir kitap arıyordum bu iki kitabı düşünüyorum. Mert hocanın TYT ve AYT 70 ve 90 gün var. Bu ikisini günde ayrı ayrı çözerim o şekilde ilerledim diye düşünüyorum. Ya da rehber matematiğin 49 günde matematiği bitirme var. Aslında bu 49...
  20. Karizlovem

TYT Türkçe soru bankası önerisi

Hayırlı günler, TYT Türkçe soru bankasina ihtiyacım var. Dil bilgisinde yeni sayılırım onun için zor olmayacak kolay orta civarı yada kolaydan en zora da olabilir.
Top Bottom